Udsmykning ideer til en ejerlejlighed

October 18

Udsmykning en condo behøver ikke at være meget anderledes end udsmykning et hus. Du skal indrette i farver og stilarter, du foretrækker. Alligevel er der stadig nogle ting at tænke på der er unikke for udsmykning en ejerlejlighed. For eksempel, fodaftryk af en ejerlejlighed er normalt mindre end et hus, og svarer til hver andre condo i bygningen. Lagerplads er også normalt på en præmie. Skabe fornemmelsen af en større plads og tilføjes din condo ved hjælp af følgende tips opbevaring.

Narre øjet

Den største forskel mellem en ejerlejlighed og et hus er, at en condo normalt har mindre firkantet optagelser. Derfor, når du dekorere en ejerlejlighed, tænke over, hvordan at gøre rummet synes større. De fleste ejerlejligheder har en "great room" i stedet for en separat stue og alrum. Dette værelse er ofte temmelig lille, selv om navnet på værelset angiver andet. For at gøre rummet synes større, kan du prøve at installere nogle spejle på væggene. Hvis du kan installere en spejlet modsatte et vindue, vil spejlet afspejle vinduet og bringe mere lys ind i rummet, gør det føler større og lysere. Et spejl over en pejs også har den samme virkning. I enhver lille værelse, ikke bare stort værelse, begrænse vindue behandlinger for meget lys, ren og skær gardiner eller endda noget overhovedet. I stedet hænge en blind, som kan trækkes, og installere støbning omkring vinduet for at ramme det. Male væggene i en lys, åbnes neutrale farver og loftet en nuance lysere også op i ethvert lille rum.

Møbler

Vælg møbler omtanke, når du er shopping for din ejerlejlighed. Look for møbler på en mindre skala, så stykkerne ikke overvælde mindre værelser. Klart glas på en bordplade eller sofabord gør et rum føler større. Derudover shop for møbler, der kan gøre dobbelt told. En futon kan fordoble som en gæsteseng. Skuffer under et sofabord tilføje ekstra lagerplads, som normalt mangler i en ejerlejlighed. Nogle osmannerne også løfte til funktionen lagring. Skjule dit tv i et stort garderobeskab kan gøre plads Se mere formelle og gøre det til en spisestue, når du ikke ønsker at se tv. I virkeligheden, i stedet for at forsøge at presse et spisebord i en stor stue, investere i en stor sofabord, nogle luksuriøse gulv puder og derefter spise på gulvet, asiatisk stil. Eller investere i et flot sæt af TV bakker.

Gøre det unikke

Endelig, bruge nogle usædvanlige udsmykning teknikker til at gøre din ejerlejlighed, der skiller sig ud fra de andre i din bygning. En af de nemmeste måder at gøre dette er at bruge loft molding, wainscoting og stol skinner på væggene. Installere wainscoting en tredjedel af vejen op ad væggen, oven i købet med en stol jernbane og derefter male området over det. Derefter, installere støbning rundt i kanten, hvor væggene mødes i loftet. Skiftevis, vælge den ene væg og tapet det med en lys-farvet men sofistikeret print. Hvis du kender en tømrer eller er handy med træ, bygge selv nogle indbyggede reoler omkring en pejs eller døråbning, så male dem til at matche væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com