Udsmykning ideer til en fe soveværelse

March 8

Udsmykning ideer til en fe soveværelse

Gnist din lille pige fantasi med fe-tema soveværelse. Magi og mystik, der omgiver disse væsner bliver fange hendes opmærksomhed og deres skønhed bliver hendes værelse til en iøjnefaldende display. Fra vægge til møbler - kan fe tema indarbejdes i alle aspekter af hendes værelse, at omdanne det til et land med så mærkeligt.

Vægge

Når du vælger maling farver til en fe soveværelse, gå med en lang række pastelfarver, da disse nuancer vil passe godt med luft skøre indfald, der omgiver feer. Pastelfarver til at overveje at medtage gul, pink, grøn, blå og lilla. Vælg en blank finish for en iriserende look. Maling hver væg en anden farve eller Vælg to farver--lilla og lyserød, for eksempel-- og maling som trim farve og væggene den anden, eller to vægge én farve og to vægge en anden. Oprette en fokal væg med en fe vægmaleri. Hvis du er kunstnerisk, lad din fantasi løbe vild og male en kreativ fe scene, komplet med træer, stjerner og flere af de små skabninger. Hvis kunst er ikke din stærke kulør, bruge fe-tema stencils eller decals til at oprette et vægmaleri.

Sengetøj

Der er et par forskellige muligheder når det kommer til sengetøj til en fe-tema værelse: du kan købe sengetøj og gardiner, der er trykt med feer på dem, eller du kan bruge lys-farvede tekstiler lavet af tyl, blonder og andre luftige stof. Hvis du beslutter at gå med den første mulighed, blot udvælge sengetøj, du kan lide og bruge dem til at klæde sengen og hænge fra vinduerne. For den anden tanke, kigge efter en hvid eller pastel-farvet sengetæppe lavet af blød blonde. Bruge sparkly tyl stof til at oprette en seng nederdel. Dække vinduerne med pastel-farvet, gulv til loft sheers.

Dekorative accenter

Dekorative accenter er nødvendige i en fe-tema soveværelse for at gøre rummet pop. Køb lille fe dukker eller printe billeder af feer og suspendere dem fra loftet med fiskeri wire. Ramme billeder af feer og vise dem på væggene. Hæng et spejl på en væg og Placer en toy box fyldt med fe kostumer, vinger og tryllestave, så din lille pige kan udforske med dramatiske spille. Hænge guirlander af blade og silke blomster omkring gardinstænger og døråbninger. Oprette udseendet af funklende stjerner ved at suspendere strenge af hvidt lys fra loftet. En finurlig baldakin, drapere tyl i loftet over sengen. Fyld en stor, tydelig krukke med glitter, mærke det "pixie dust" og vise det på en hylde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com