Udsmykning ideer til en første lejlighed

February 6

Flytte ind i din første lejlighed er en spændende tid. Det er fyldt med alle slags muligheder. Tænke over din nye lejlighed hvide vægge som et tomt lærred. Det kan være noget du ønsker det skal være. Nedenfor er nogle ideer til at bringe din nye lejlighed til liv og gøre det føles som dine egne.

Vægge

Fylde de tomme vægge med kunst og billeder. Hvis dette er din første tid væk fra din familie, kan indramning og hænge billeder af familie og venner være en trøst. En anden måde at vise fotos er at sætte op en opslagstavle eller et bånd notat bord. Illustrationen er en væsentlig del af udsmykning. Da originale kunstværker kan være ganske dyrt, besøge din lokale hobby eller plakat butik. Du kan finde kunst fra et vilkårligt antal epoker. Plakatbilleder er relativt billige og vil gøre din kunst print glans. Også overveje at købe et dekorativt spejl. Spejle giver en følelse af åbne rum og kan være ganske attraktiv.

Tekstiler

Installation af farverige gardiner vil krydre de hvide vægge. Sørg for at spørge building management før at sætte huller i væggene. Købe et par af duge til at give farve til dit køkken. Badeværelse, finde et badeforhæng, der passer til din stil og matcher dine håndklæder. Accent puder er en fantastisk måde at sætte fut i din sofa og seng.

Møbler

Hvis du ikke har alle de møbler, du skal bruge til din nye lejlighed, så fortvivl ikke. Spørg rundt, og du vil sandsynligvis finde en sofabord eller en sofa lige ved at nævne, at du er på udkig efter en! Hold øje med garage salg eller prøv dit lokale genbrugsforretning. Du behøver ikke at bruge meget for møbler og det vil være en god start. En anden måde at indrette din lejlighed er at gøre møbler dig selv! Hylder til opbevaring eller bøger kan være lavet af aske blokke og krydsfiner. Sofaborde og ende tabeller kan konstrueres på denne måde. For en mere attraktive finish, dække aske blokke i stof.

Maling

Da du ikke kan male væggene, male dine møbler i stedet! Et frisk lag maling kan genoplive gamle møbler og give det en mere moderne look. Overveje at gå med sjove farver, der vil kontrast hvide vægge. Vær sikker på at sætte en malers dråbe klud inden du begynder!

Planter

Tilføje et par stueplanter vil bringe skønhed til din lejlighed. Være sikker på at starte med let planter, som "Emerald stjerne," også kendt som "støbejern" planten for sin hårdførhed. Andre let-til-pleje-for planer omfatter vedbend, bambus, kaktus og jade. Hænge planter fra loftet eller sat dem i kønne krukker og placere på plante stande.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com