Udsmykning ideer til en frisørsalon

December 27

Det indvendige design af en virksomhed er lige så vigtigt, hvis ikke mere, end den udvendige arkitektur. Virksomheder, der appellerer til at gentage klientel, såsom hår saloner, ønsker især at skildre en gunstig atmosfære, der sporer deres kunder til at holde kommer tilbage. Der er mange dekorative temaer, der falder helt sammen med hår saloner. En dekorativ tema kan nogle gange gøre eller bryde en frisørsalon, sammen med tjenesten, naturligvis. Gøre din salon skiller sig ud og blive anerkendt, tjene top point.

Luksuriøse fransk stil Salon

Dekorere din salon i en luksuriøs fransk stil. Indarbejde Plys polstrede stole med buede, fine ben ind i din indretning. Hænge ekstravagante stof til dine gardiner, prydet med tykke, bløde gardin toppers. Lyserøde og lilla passer perfekt ind i en fransk tema. Derudover omfatte hævet prægning og indviklede mønstre i dit træværk. Placer bustier - og pung-formet lamper på forskellige adresser i salonen. Derudover Placer store ovale spejle før hver salon stol. Denne type tema vil give dine kunder den illusion, at de har trådt tilbage i tiden og er i omklædningsrummet af en berømt opera prima donna. For endnu flere tilpasning, scatter fransk stil, håndbetjent pumpe parfumeflasker på hver salon styling station. Du kan endda inkludere en eller to høje stand-up ovale spejle i hjørnerne af salonen.

Moderne futuristisk-stil Salon

Moderne og futuristisk stilarter bliver mere og mere populære hver dag med opfindelsen af nye teknologier og stadigt konstant progression i fremtiden. Symbolisere den innovative, teknologiske og progressiv tilstand af din salon med en modernistisk tema. Bruge enkle, buede futuristisk salon stole, store firkantede eller rektangulære spejle og spor belysning. Gøre alle figurer, skarp og geometrisk. Omfatte moderne og nutidig kunst statuer i din salon. Dekorere i lyse farver som neon blå og brandbil rød. Sort og hvidt arbejde meget godt i futuristisk temaer. Derudover forbedre stil hår med kun den nyeste og mest teknologisk avancerede hår styling værktøj på markedet til yderligere dit tema.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com