Udsmykning idéer til en Hawaiian badeværelse

October 2

Badeværelset er det ideelle sted at lade fantasien flyve og skabe følelsen af en tropisk oase. Det er nemt at tilføje Hawaiian elementer til dit space, eller investere i mere tid og materialer til at gøre en fuld ø makeover. Brug sand, surf og havet som din inspiration og du vil have din Hawaiian badeværelse.

Paletten

En Hawaiian badeværelse er ikke plads til cool minimalisme eller grundlæggende sort og hvid. Tænk tropiske solnedgang eller levende undersøiske verden og du har din palet. Marine blå, strålende grøn, solnedgang orange og blomstrende fucshia er de perfekte accenter, som du kan jorden med mere grundlæggende gyldne sand toner. Du kan oprette en dristig udtalelse ved at afsætte en væg til en strand solnedgang eller bambus skov vægmaleri. Der er også tropiske tapet murals og væg decals til hurtigt at tilføje en ø accent til badeværelset.

Møbler og tekstiler

Badeværelse inventar kan have en hawaiiansk accent, høflighed af nogle skabende maleri. Pynte træ kabinetter og hylder med blade, blomster eller tropiske frugter. Decoupage tropisk design på en træ badeværelse skammel eller en grundlæggende trash kan. Rul en rafia eller bambus måtten på tælleren badeværelse. Tilføje cool Belysningseffekter med blomstermotiver part lys strøet omkring spejlet. Tekstiler kan funktionen polynesiske blomster i traditionen fra Hawaii-skjorte eller måske feature fed aftryk af blade eller bambus til en tiki-inspirerede look.

Tilbehør

Den nemmeste måde at tilføje Hawaiian splash til badeværelset er med tilbehør. Du kan gå surfe shack beach bum med kokos kopper som sæbeskåle af hula pige sæbedispensere. Eller fremhæve naturens gavmildhed med en samling af muslingeskaller, sand dollars, stjerne fisk og koraller som counter indretning. Linje i vindueskarmen med stilke af bambus eller hænge en eksotisk plante i vindueskarmen. Placere stearinlys i lille tin spande med sand og sted havet glas i vinduet hvor det kan skinne i sollyset. Tilføje et strejf af tiki kitsch ved at sætte totems, statuer, masker og idoler på hylder og vægge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com