Udsmykning ideer til en hest-tema hus

April 24

Udsmykning ideer til en hest-tema hus

Uanset om du har en hest af din egen eller bare ønsker du gjorde, at skabe en hest-tema hjem kan være en reel behandling. Der er så mange måder at skabe en hest-tema hus, som der er hesten entusiaster--nøglen er at integrere din egen smag og stil i dit hjems nye look.

Kraften i billeder

Hesteejere elsker at tage billeder af deres yndlings dyr, og disse hesten entusiaster kan forvandle disse billeder til nogle unikke dekorative elementer. Tænke pryder væggen i stuen med en collage af dine foretrukne fotografier, at arrangere dem i kreative og opmærksomhed at få måder. Eller købe en photo frame rumdeler og bruge den til at bringe interesse til ethvert rum i huset. Selv hvis du ikke er en hesteejeren kan du oprette den samme virkning med kommercielle billeder eller malerier af heste.

Praktiske hestesko

Hvis du ejer en hest, er chancerne du har gamle hestesko og samlet støv i stalden. Du kan bruge dem til at bringe en rustik charme til ethvert rum i hjemmet. Fra lamper og vægtæpper foretaget med hestesko praktiske elementer som centrale stativer og knagerækker, kan du forvandle dem uudnyttede hestesko til en ting af skønhed. For at gøre en simpel knagerække, tage et almindeligt metal bar og lodde en hestesko på hver ende. Derefter halveret tre eller fire hestesko og lodde disse halvdele til metal stykke. Du vil have en øjeblikkelig knagerække, der vil se perfekt i dit soveværelse, din front gangen eller din foyer.

Hest tæpper

Du kan vise din kærlighed til heste ved at skabe en dejlig hest-tema soveværelse. Der er mange dekorative elementer du kan bruge til at optage skønheden af hesten, men en hest-tema tæppe og ark sæt er en af de mest slående. Vælg en Western-tema ark og pudebetræk til en mere afdæmpet look. For en mere slående udseende, vælge pudebetræk og lagner prydet med din favorit heste. Top det hele med en vidunderlig sort tæppe med farverige heste, der løber på tværs af dens overflade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com