Udsmykning ideer til en Hot Pink og sort soveværelse

June 20

Oprette en posh, iøjnefaldende soveværelse med en hot pink og sort farveskema. Dristighed af hot pink popper mod sort, hvilket gør en iøjnefaldende erklæring. Denne farvekombination er især god for en ung pige eller kvinde, der ønsker at understrege hendes kvindelighed. Bruge maling, Dekorativt tilbehør og accent farver for at gøre farven ordningen kommer til livet.

Vægfarve

Male alle væggene hot pink og male trim af soveværelset sort. Alternativt kan du male tre vægge hot pink og en fokal væg sort. Hvis bruger solid hot pink og sort er for fræk til dig, skal du vælge en fokal væg maling hot pink og gøre resten af væggene hvide; tilføje en sort loft kant omkring væggene. Sølv kan er den perfekte accent farve for hot pink og sort og også bruges som en fokal væg farveindstilling og indarbejdet andre steder i hele lokalet.

Møbler

Vælge møbler, der hænger sammen med en hot pink og sort farveskema. Undgå træ toner og i stedet vælge sorte eller hvide stykker. For en moderne look, vælge lakerede møbler, såsom en sort lakeret platform seng eller hvid lakeret dressers. For et mere feminint udseende, vælge stykker, som har buede linjer, som en sort kommode med buede skuffefronter eller en himmelseng med en baldakin. Rustfrit stål eller antikke sølv skuffen trækker er ideelle til dette farveskema.

Tekstiler

Bruge hvid, sort og hot pink tekstiler i faste stoffer eller udskrifter. Dække seng med en solid sort, hot pink eller hvid dyne eller vælge en der har et dekorativt mønster indarbejde farverne, som en sort-hvid eller lyserød og hvid zebra print, prikker, striber eller en abstrakt print. Drapere gulv-til-loft sort eller hot pink knust fløjl eller sølv satin gardiner over vinduerne til at skabe en regal udseende for rummet eller dække vinduerne med pink, sort eller hvid sheers for en delikat, let og luftigt look. Tilføje varme til gulvet med en hot pink, sort eller hvid shag område tæppe eller en, der har en dekorativ print i de fokale farver.

Tilbehør

Accessorize plads til at samle udseendet af design. Ophæve en krystallysekrone på loftet eller placere sølv sconces på væggene. En anden mulighed er at belyse rummet med krystal gulv lamper eller bordlamper toppet med varm pink eller sort nuancer. Hænge billeder med sort-hvide billeder i sølv stel eller illustrationer, der indeholder stænk af hot pink i sorte rammer. Arrangere pyntepuder fra farveskemaet på sengen. Udfylde en sterling sølv vase med hot pink hortensia eller roser og sæt den på et sengebord.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com