Udsmykning ideer til en hule i Orange & brune farver

December 24

Udsmykning ideer til en hule i Orange & brune farver

Blanding af orange og brune i en hule skaber en indbydende værelse for arbejde eller slappe af. Brown er varme, trøstende og jordagtige mens orange er et mentalt stimulerende farve. Orange er også en dominerende farve og er generelt alt for stærkt, når det er den vigtigste farve; men tilføje stænk af orange i en hule vil bringe lidt af lysstyrke til rummet.

Vindue behandlinger

Naturlige træ persienner hang over windows bring farve brun til et vindue med et nyttigt formål. Blinds blokerer lyset når lukket eller tilføje personlige oplysninger. Vindue behandling kunne stoppe med blinds; dog vil tilføje orange gardiner bringe mere farve ind i stuen og blødgøre udseendet. Afhængigt af den vigtigste beboer af hulen, kunne gardinerne være blomster, plaid eller kontrolleret. Blomster og plaid stof indføre andre farver på en subtil måde og skabe en tredje farve i indretningen. Små doser af en tredje farve skabe et mere interessant rum i stedet for at begrænse det til to farver.

Tilbehør

Appelsiner i en træ skål på et bord er en måde at introducere begge farver. Bruge en lampeskærm i en lys orange farve, og Placer den ved siden af en sofa eller stol for læsning. Skrivebordstilbehør til at holde penne og papirclips er en standout i orange. Klud eller vævet opbevaring kurve er nyttige og farverige tilbehør til en hule. En vase af friske afskårne Tiger liljer fra haven er en nice touch.

Gulve

Område tæpper placeret over et trægulv medbringe farve på dine fødder. Et område tæppe giver mulighed for en masse af mangfoldighed. Holde den vigtigste farve af tæppet brun, og bruge orange som en grænse for en underspillet look. Vælg en abstrakt design af swirls og dristige mønstre, hvis du ønsker tæppet til at blive mere synlige.

Møbler

En brun lædersofa eller stol giver en hule et sofistikeret look og giver siddeplads til læsning eller virksomhed. Puder gøre sofa mere indbydende, og stoffet kan være orange og brune plaid eller fed orange blomster. Flere puder i lys til mørk orange vil gøre en dramatisk erklæring. En orange smide draperet over bagsiden af stolen eller sofaen giver et hjem-lignende element til rummet.

Vægge

En væg divideret med en stol jernbane introducerer to farver på en væg. Male brune på den nederste del og en lys orange eller fløde farve på toppen. Udvælge billeder hænge af efterår træer, orange solnedgange, blomster--eller gå med abstrakt kunst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com