Udsmykning ideer til en is Social

September 15

Ice cream socials afholdes typisk i løbet af sommeren, og de dekadente, cool behandler serveres til alle gæsterne. Hvis du er vært for en is social for at fejre en særlig begivenhed, såsom en baby eller bryllup brusebad, dekorere part plads for at afspejle den søde tema.

Ice Cream blomster

Bruge ice cream cake kegler som kreative blomstervaser. Du skal blot placere silke blomster byder pastel nuancer, som lys pink, hvid eller gul, i kage kegler; blomstrer vil ligne dekadente is. Da kegler er udstyret med flad bund, kan du indstille en dekoration ved siden af hver gæst sted indstilling som en finurlig fest favør.

Kage kegler

Gøre is-inspirerede desserter, der kan også dobbeltklikke som part tabel indretning. For at oprette godbidder, blot hælde din favorit kage dejen i is kage kegler og bage dem efter opskrift eller blande instruktioner. Frost en mini kager med fluffy hvid eller lyserød glasur til at ligne is. Top glasur med farverige slik drysser til slut udseendet. Vise de søde godbidder i en cupcake tårn i midten af tabellen part.

Ice Cream farver

Splash spacet fest med levende is-inspirerede farver. Hænge bubble gum pink, pistacie grøn, banan gul og candyfloss blå-farvede serpentiner fra døre, eller pak dem omkring trappe gelænder. Sprænge lignende-hued balloner og binde dem til ryggen af stole som en finurlig touch. Dække festbord med en charmerende, pastel minimalistisk klud til at sætte scenen for de frosne godbidder.

Ice Cream karton Centerpiece

Omdanne en kreativ blomst vase indehaveren en tom runde is karton. Skyl kartonen med varmt, sæbevand vand og lad det luft tørre. Oprette en vibrantly hued buket byder sommeren blomstrer som tusindfryd og tulipaner i en runde glas vase. Glide vasen inde karton til et charmerende tema udseende. Vise buket i midten af tabellen part som en iøjnefaldende centerpiece.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com