Udsmykning ideer til en Kids kælder

December 27

Når de fleste mennesker tænker på en kælder, billede de et rodet rum fyldt med støvede gamle emner, som de holde betyder at slippe af med. Den ressourcestærke boligejer, dog vil indse, at en kælder rummer uendelige muligheder for at skabe et rum, som familien kan nyde. Hvis dine børn klager over ikke at have et område kun for dem og deres venner til at hænge ud, kan du overveje at dreje din kælder i en kid-venlige zone inspireret af deres foretrukne fritidsinteresser og tidsfordriv.

Komfort

Husk på at komfort er nøglen til børn. Placer en stor gennemskåret sofa, hvilestol stole eller flere kærlighed pladser omkring TV. Du kan også give yderligere plads ved at placere ærtepose stole, som kommer i en række sjove farver og mønstre eller TV gulvet stole. Elementerne gulv kan sættes væk og gemte i skabene når den ikke er i brug. Sørg for at arrangere disse stykker i en cirkel, så børnene kan se hinanden og have samtaler, som de spiller spil eller ser fjernsyn. Hvis du ved, at dine børn vil bruge en betydelig mængde tid på at se tv og film i kælderen, investere i en popcorn gør maskinen, som vil genskabe en biograf atmosfære.

Fester og arrangementer

Hvis du planlægger at vært dance parter for dit barns venner, vil du kræve en stor åben plads. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge fold-up møbler til at dekorere den udpegede dans området, når det ikke er i brug. For eksempel, kan spiseplads blive hurtigt ryddet ud ved at gemme en fold-up bord og stole. En kvalitet lydsystem er også værd herunder i kælderen for hyppige dance parter. Uanset om det er en fest eller en anden speciel lejlighed, vil kældre anvendes til underholdende store grupper af børn kræve tæpper, der er let at rengøre. Overvej at bruge en indendørs-udendørs tæppe, hvis overflade giver mulighed for nem fjernelse af spild og pletter ved hjælp af et vakuum og spray tæppe renere.

Temaer og dekorationer

Vælg et tema for de kældervægge, der vil tale til dit barns personlighed. Sportsfans vil elske at se indrammede billeder af plakater af deres foretrukne atleter på væggene. En anden mulighed omfatter maleri et tema vægmaleri, som et koralrev for børn, der elsker marine biologi. Hvis ingen af disse strategier lyder tiltalende, overveje at forlade vægge tom. Give dine børn med vaskbart markører, som de og deres venner kan bruge til at logge og trække på væggen. Brug ikke permanent markører, som kan være ganske vanskelig og tidskrævende at male over senere. Dine børn vil elske at være i stand til at skabe deres egen vægudsmykning til deres specielle område.

Underholdning

Disse dage, tilbringer både piger og drenge en betydelig mængde tid på at spille videospil. Fjerne rod ved at sørge for, at din kælder indeholder et skab til opbevaring af spillekonsoller, controllere og ledninger. Mange TV står giver rigelig opbevaringsrum, så du kan gemme disse elementer under tv'et. Hvis dit barn er en sports entusiast, er der ingen tvivl om at du skal sætte en ping pong eller bordfodbold bord i kælderen. Disse tabeller kommer ofte med en dækning, som vil give dine børn også bruge det som en overflade til spillekort eller brætspil.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com