Udsmykning ideer til en Kids' klasseværelset

August 10

Udsmykning ideer til en Kids' klasseværelset

Klasseværelset dekorationer slå tonen an for skoleåret. Værelse indretning kan gøre skole et behageligt og indbydende sted for børn at tilbringe deres dag--om dekorationer ændrer sig med årstiderne eller centreret omkring et konstant tema. En populær måde at sikre klasseværelset indretning, som børnene vil elske er at bede dem om at hjælpe med at gøre dekorationer.

Dyr temaer

Dyr temaer er altid populært blandt børn. Humlebier, havdyr og husdyr er blot nogle af de dyr, der er fælles for hele klasseværelser. Lærere og elever kan dekorere opslagstavler og klasseværelset væggene med udskæringer af deres yndlings dyr. Dekorere bogreoler med animalsk bøger stående langs den øverste hylde at bære tema fra væggene til indre af værelse. Opret et område i klasseværelset for de studerende til at dekorere med tegninger eller fotografier af deres foretrukne dyr eller kæledyr.

Bogtemaer

Populære børnebøger gøre indbydende klasseværelset indretning. Dr. Seuss tegn, Troldmanden fra Oz, Charlotte's Web eller The Chronicles of Narnia alle giver mange muligheder for klasseværelset indretning. Sammen med kopier af bøgerne, skal du bruge billeder af karakterer og historie indstillinger til at dække klasseværelset vægge, døre og opslagstavler. Plys versioner af Dr. Seuss tegn, Wilbur grisen eller feje Løven hang fra loftplader eller sat på tværs af toppen af bogreoler vil give en hyggelig føler for rummet.

Lektion temaer

Dekorere klasseværelset ved hjælp af temaer fra børnenes lektioner. For tidlige elementære børn, bruge de kalendere, tælle spil, og alfabet bogstaver langs væggene og i loftet. For ældre børn, vælge en sjov emne fra år som skyer, sten eller historiske slag at oprette dekorationer til klasseværelset. Brug illustrationer oprettet af børnene under deres kunst lektioner som roterende dekorationer hele året.

Sæsonbestemte temaer

Ændre klasseværelset dekorationer, som med årstidernes skiften. Når skolen begynder i efteråret, skal du bruge naturlige materialer såsom blade og pinecones oprette kranse eller kurve for klasseværelset forsyninger. I vintermånederne, har børnene oprette snemænd eller ferie-tema dekorationer til Vinduer, vægge og døre. Bruge naturlige eller papirblomster og udskæring regnskyer i klasseværelset om foråret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com