Udsmykning ideer til en Kids værelse

April 24

Et kid's værelse er et sted hvor du kan blive eventyrlystne, kreative og dristige i overensstemmelse med barnets smag. Afhængigt af barnets køn, alder og personlighed er der flere temaer, farver og ideer til at udforske når udsmykning et barns værelse.

Funktion

Når de søger udsmykning idéer til et barns værelse, Husk på de forskellige aktiviteter og funktioner i rummet. Er rummet bruges mere til leg eller lektier? Hvis det er først og fremmest en leg og gruppe aktivitetsområde, holde temaet mere legende, finurlig, farverig og kreative. Hvis det er primært en undersøgelse område, skabe et miljø der fremmer hjem arbejde og studere. Hvis rummet er tilbøjelige til at være vært ud af byen besøgende eller hyppige gæsteseng, skabe plads og opbevaring i overensstemmelse hermed. Hvis rummet skal være virkelig multi-funktionelle, derefter oprette separate områder i rummet og bruge forskellige farveskemaer eller accenter til at skelne mellem rum.

Overvejelser

Når udsmykning et barns værelse, ud over sin primære funktion, også holde i tankerne til beboerne. Hvilke farver kan barnet lide? Hvem er hendes foretrukne tegn? Hvad er kid interesseret i? Skabe et rum, der passer til dit barns personlighed og tilskynder hendes individualitet. Hvis hun er en spirende astronom, kan hun nyde ser op på nattehimlen tema loft. En bog elsker kan lide at have sin egen lille private bibliotek. Også, huske på barnets alder. Hvis du ikke har planer om at indrette værelset helst snart, derefter vælge væg farver og temaer, der er ikke alt for alder eller køn specifikke. Lys eller varme farver med smagfuldt gjort vægmalerier eller stencils kunne vokse med et barn. Senge med hovedgærder i panelet aktiverer barnet at skifte farver og mønstre ofte. Da børn vokse op hurtigt og deres smag holde udvikler, skal indretningen af et kid's værelse være dynamisk og let at opdatere. Hvis det er muligt, inddrage dit barn i forbindelse med udsmykning og samtidig med at plukke varerne.

Funktioner

Når de overvejer udsmykning idéer til et barns værelse, er opmærksomme på alle aspekter af rummet. Start med væg farver og et overordnet tema. Vælge møbler, der er barn-kammeratlig, holdbar og som supplerer temaet. Udvælge et par forskellige typer af belysning turneringsplaner, nogle for funktion, nogle til at tilføje personlighed, læselys, lyser skal anvendes under sleepovers eller mens du spiller. Vælg dekorative accenter, som barnet kan forholde sig til og påskønne. Tænke på kreative måder at tilføje lagerplads. En opbevaring bænk med masser af puder kan holde legetøj og bøger og bruges til at fjerne gulvplads hurtigt. En væg hylde, der ligner et dyr og har mange hængende kroge, et tegnebræt, der fordobler som en snack eller kortet bord, lamper, der lyser i mørke, vindue behandlinger og tæpper, der kan tilbageføres eller byttet nemt for at oprette en forfriskende blik - alle disse er udsmykning idéer, som du kan eksperimentere med i et børne værelse.

Størrelse

Hvis pladsen er begrænset, så fokusere på maksimere eksisterende plads mens søger udsmykning idéer til et barns værelse. Nogle af disse ideer indeholder køjesenge, loft senge, studere tabel/bed systemer, opbevaring bænke, væg cubbies og kunstneriske hylder, dekorative legetøj kister, der fordobler som siddeplads og opbevaring, vindue bænke, selv en forfængelighed, der fordobler som en læse pult. Et stort vægmaleri, skildrer en scene fra en fortryllet skov eller en ocean tema kunne bidrage til at skabe illusionen af en større plads i et lille værelse. Brug lette, bærbare privatlivets fred skærme, at dobbelt som opslagstavler til at oprette separate rum.

Betydning

Børn tilbringer en masse tid i deres værelser og de oplevelser, de har da børnene forme deres fremtid. Det er derfor vigtigt at finde ret udsmykning ideer til et barns værelse, så at han nyder sin tid der, føles behagelig og velkommen og er fri til at udtrykke sig selv. Selv om processen er sjovt, at finde udsmykning idéer til et barns værelse bør gives nøje overvejelse da det giver et kig ind i barnets personlighed og hvilken slags person han kunne blive.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com