Udsmykning ideer til en læder Chaise Corbusier Lounge

September 26

Udsmykning ideer til en læder Chaise Corbusier Lounge

Mens du kan tænke på en chaise lounge som en opulent, gammeldags vare af møbler, var dens design helt moderniseret i 1928 Hvornår franske arkitekt Le Corbusier nyfortolket chaise lounge og gav det en helt igennem moderne look. Lavet af læder, kan du købe reproduktioner af Le Corbusier chaise lounge fra en række producenter. Dog kan det være en udfordring at finde ud af hvordan man kan indarbejde chaiselong med resten af dit indretning. Heldigvis er der flere måder at dekorere med en Le Corbusier chaise lounge, så du kan finde den rigtige pasform til din personlige stil.

En minimalistisk tilgang

Fordi en Le Corbusier læder chaise lounge har et elegant, moderne udseende, skaber placere den i et værelse med en minimalistisk design en slående udseende. Gå med almindelig hvide vægge, og forlade den træ gulv med en lys plet. Holde andre møbler til et minimum, herunder kun en sofa, lænestol og sofabord, som har et moderne look. Vælg en signatur stykke af moderne kunst til at hænge over kappen eller bag sofaen og begrænse andre tilbehør til essentials, som en lampe. Denne form for minimalistisk tilgang gør det muligt for de få poster, som du medtager i rummets design virkelig skinne, så din Le Corbusier chaise lounge bliver et brændpunkt i rummet og gøre en fed redegørelse.

Blande stilarter

Mens en Le Corbusier læder chaise lounge har en udpræget moderne udseende, ikke er du låst inde til et moderne værelse design. Blande indretning stilarter skaber et interessant, lagdelte udseende for en plads og gør det muligt at fremvise flere forskellige erklæring stykker. For eksempel, i et soveværelse, kan du parre din Le Corbusier chaise lounge med en klassisk himmelseng. I et Familieværelse, sæt den forreste af en traditionel pejs kappe sammen med en polstret sofa og forankre område med et orientalsk tæppe. Hvis de andre emner har rene, klassiske linjer, kan du blande stort set enhver stil af møbler med chaiselong og ende med et sammenhængende udseende for dit værelse.

Uventede placering

Mens en stue eller soveværelse kan virke som er det naturlige sted for en Le Corbusier chaise lounge, at finde et uventet sted for det i dit hjem en anden måde at fremvise sit unikke design. Overveje at føje det til en glansløse spisestue for et ryk af moderne flair. Hvis dit badeværelse har et separat område for forfængelighed, læg chaise der for at tilføje en følelse af moderne luksus. Tænke kreativt og du vil finde et ideelt sted i dit hjem for at vise din Le Corbusier chaise lounge.

Accessorize

Mens en Le Corbusier læder chaise lounge giver et attraktivt udseende på sin egen, kan du pynte det for at tilføje farve og tekstur til dit værelse. Kaste en cashmere smide på tværs i slutningen af chaise for en afslappet men elegant look. Hvis du foretrækker en mere finurlig udseende, tilføje en mønstret pude. En dyreprint er sjov indstilling, men du kan gå med paisley for en mere sofistikeret design. Dog gå ikke tilbehør skør eller du tager væk fra den chaise rene, enkle design.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com