Udsmykning ideer til en land Weekend hytte

October 8

Udsmykning ideer til en land Weekend hytte

En weekend hytte er en fantastisk måde for dig at undslippe belastninger af din hverdag, og gå til dine hemmelige gemmested for en weekend med afslapning og sjov. For at slå din weekend hus til en afslappende og hyggelig plads, skal du vælge en udsmykning stil, der passer til dig og gør du føler dig hjemme, varmt og helt behageligt.

Shabby Chic

Shabby chic udsmykning er en meget romantisk charmerende stil, der blander varm, hjemlig stykker med elegante og smarte farvepaletter og mønstre. Shabby chic indretning vil give din weekend hytte en lys, luftige look, der vil hjælpe dig med at slappe af. Brug en blød farvepalet med lys pink, blå, grøn, gul og beige. Male én væg i bløde gule og beige lodrette striber, og male resten af rummet en solid gul eller beige farve. Bruge oppustede, overstuffed sofaer og lænestole med pyntepuder i en lille romantisk blomst mønstre, skiftevis med bløde pastelfarver plaider eller striber. Placer blonder doilies på bordene, og top dem med vaser med friske blomster. Brug hvid kurvemøbler dækket i håndlavede afghanere, igen, matchende bløde farvepaletten.

Vintage

Giv din kabine et vintage look ved at tilføje et strejf af vintage stil og udsmykning. Gennemsøge værftets salg, og antikke salg for gamle vintage lamper, lysestager, rammer og andre nips. Indsamle gamle knapper eller taster ind i en stor krukke eller vase, og bruge det som en centerpiece. Ramme gamle noder, filmplakater eller annoncer og hænge dem på væggen. Dekorere din ekstra køkken counter plads med gamle suppe dåser, beholdere og mad kasser. Placere interessant salt og peber shakers på spisestue bordet, ved siden af en kande og håndvask. Stak gamle brætspil og bøger på bogreolen. Placere en antik Sølv spejl eller kompakt på badeværelse vasken. Husk: en persons unødvendige elementer kan forvandle din weekend hytte til en hyggelig vintage hideaway.

Rustik

Den rustikke stil udsmykning er en måde at bringe fornemmelsen af natur i indretningen af dit hjem. Brug møbler med naturlige, ufærdige træ. For et køkken eller spisestue bordet, skal du bruge en picnicbord i stedet for en poleret formelle tabel. Brug den samme, ufærdige træ sofaborde, end tabeller og andre accent møbler. Naturlig, ikke overdrevent færdige trægulve vil også øge det rustikke look i rummet. Bruge maling farver, der ville blive fundet i naturen: mossy greens, rustne røde, sten grå og enhver anden farve, der gør din Tænk på udendørs. Placer to træ gyngestole i stuen sammen med overstuffed sofaer i plaid, jute eller plain, naturlige-farvet bomuld tekstiler. Kaste en håndlavet quilt over bagsiden af lænestolen, eller vise det på en quilt stå i hjørnet. Endda smide et bjørneskind tæppe på jorden eller en buck head på en væg, et virkelig naturligt look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com