Udsmykning ideer til en mænds badeværelse

February 4

Udsmykning ideer til en mænds badeværelse

Udsmykning et badeværelse kan være en udfordrende projekt, da det er en lille plads, hvor hver detalje kan have stor indvirkning på den overordnede udseende. Når du vælger indretning for en mænds badeværelse, er det normalt bedst at holde sig til en rustik stil, der tilføjer dimension til rummet og giver en robust, maskuline føler. Du kan opnå look i en række forskellige måder, men start med naturlige materialer og undgå unødvendige dekorationer, at gør badeværelset føler overdrevet.

Sten fliser Surround

Mens keramiske fliser er ofte bruges til brusebad omgiver, giver sten fliser en rustik look, der fungerer godt i en maskulin stil badeværelse. Det er tilgængeligt i jorden tone nuancer som brun, tan, grå og beige, men du kan vælge blå-grå eller grønne fliser til en mere farverig look. Et skifer surround er en ideel løsning, fordi dens tekstureret finish giver det en barsk udseende, der fungerer godt i en mænds badeværelse.

Træpaneler

Maling og flise er de to mest almindelige vægbeklædning i et badeværelse, men du kan tilføje en stærk maskulin look til rummet ved hjælp af træpaneler. De naturlige toner af træ tilføje varme til rummet, men paneler giver også en rustikt udseende, der giver badeværelset en bjælkehytte-lignende føler. Men fordi et badeværelse er et fugtige, fugtigt miljø, vælge paneler fremstillet af træ, der er naturligt resistente over for rådne, redwood, mahogni eller teak. Bruge en rig, midten af tonet pletten til at forbedre den naturlige farver af træ, og forsegle paneler med en topcoat til yderligere at beskytte træet mod fugt.

Simple mønstrede gardiner

Når du vælger bruser forhæng og window behandlinger til dit badeværelse, er det vigtigt at vælge mønstre at tilføjer dimension til rummet uden at give det et feminint look. Undgå blomstermønstre og nuttede designs som muslingeskaller, fisk eller polka prikker. I stedet vælge enkle, klassiske mønstre til at give en maskulin følelse. En bred, stribet design er en ideel mulighed for at tilføje farve og visuel interesse til en mænds badeværelse, men en plaid mønster fungerer også godt for en rustik, maskuline design.

Naturligt tilbehør

Naturmaterialer bidrage til at give en robust, maskuline udseende for et badeværelse, samtidig giver det en indbydende atmosfære. Du kan finde tandbørste indehavere, sæbedispensere og andre badeværelsestilbehør med en træ eller imiteret træ finish til et varmt udseende. Hvis du kan lide asiatisk inspireret design, kigge efter varer fremstillet af bambus. Du kan også vælge varer fremstillet af harpiks materiale, der ligner sten til en virkelig rustikt look. Hvis du planlægger at tilføje smide tæpper eller måtter til badeværelset, kan du bruge naturlige fibre som sisal, jute eller havet græs til den mest maskuline look.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com