Udsmykning ideer til en marineblå & Pink børnehave

August 20

Udsmykning ideer til en marineblå & Pink børnehave

Ankomsten af en ny baby er en spændende begivenhed for mange mennesker. Det er kun naturligt at vil skabe den perfekte plads til din nyfødte. Mens der er tilsyneladende endeløs udsmykning muligheder, når det kommer til en børnehave, en lyserød og navy blå farve ordningen bringer en klassisk appel til rum, som den lyse farve sidestiller mod mørke.

Vægge

Når du vælger vægfarven for en pink og navy børnehave, kan du gå med solid lyserød til en lys og luftig føler eller en fast flåde til en mørk, men beroligende fornemmelse. Hvis du vælger navy vægge, overveje at male et lyserødt til en accent der også lysner op i rummet. Tilføje en navy og hvid tapet kant til en lyserød væg til at give det nogle visuel interesse. I stedet for en klassisk, farverige vægmaleri på en væg, skal du bruge den modsatte farve til at male solid konturerne af forskellige objekter. For eksempel male solid pink dyr på en navy væg.

Møbler

Møbler er en vigtig del af enhver børnehave. Vælg en farve til stykkerne og holde sig til kontinuiteten. Rustfrit stål møbler går godt med pink og navy og giver børnehaven en slanke, moderne vibe. Hvide træ møbler giver en klassisk, ren appel, mens mørke brun træ møbler præsenterer en luft af kompleksitet. Undgå lys træ toner, som kolliderer med pinks. Finde møbler, der vokser med dit barn, såsom en krybbe, der konverterer til et lille barn seng eller et puslebord, der konverterer til en kommode.

Sengetøj

Pink og navy sengetøj kombinationer for barnesenge kan komme i dækkende farver eller inddrage mønstre. Du kan vælge en farve der er modsat af din væg farver eller mix og match, som en solid navy bunden ark med en lyserød top ark eller tæppe. Har flere ark sæt med en pink og navy farveskema, så du nemt kan ændre tingene omkring for et lidt anderledes udseende.

Tilbehør

Tilbehør i en pink og navy børnehave kan både passer til farveskema og være helt anderledes. Vælge en blanding af begge. Noget som en pink og navy mønstret pude, der sidder på en gyngestol blander sig med pladsen. Fritstående træ bogstaver stavning ud barnets navn kan males i solid pink eller navy farver eller et mønster. Når det kommer til lamper og belysning, gå sølv eller hvid metaller godt med farverne. Holde sig væk fra bronze og guld toner, som kan se uharmonisk mod den lyserøde, så meget som muligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com