Udsmykning ideer til en rød murstenshus

March 11

En rød murstenshus kan synes som en begrænsende, traditionel stil til nogle mennesker, men til andre det skaber en rig, tekstureret kulisse, der har lidt af gammeldags charme. Design tendenser har åbnet op for muligheder for røde mursten hus indretning, med boheme moderne og midten af århundredet moderne udseende, der er lige så relevant som de mere traditionelle og folkelig stilarter.

Paletten

Hvis du foretrækker det klassiske look, vil dit røde mursten hjem centrum omkring varme og hyggelige farver. Bejdset træ møbler har toner af espresso, mørk chokolade og mahogni. Rustne røde og stumper af kobolt blå tilføje et strejf af farve. Men en mere moderne tage på den røde murstenshus indeholder mere lys og brights. Nogle mennesker gå så langt som at hvidtekalk eller blege røde murstensvægge, der giver tekstur og nogle af farve for at vise men udjævner og lysere udseendet. Popper eller lysere farver som gul, orange, dyb grøn og morgenfrue fungerer godt som accenter. Hvis der er nok hvid at afbalancere look, sort møbler eller trim tilføje en fed look til en rød mursten interiør.

Møbler

I disse dage af miljøvenligt design og DIY projekter er loppemarked fund, værftet salg madrester og loftsrum skatte de perfekte stykker for at give en rød murstenshus en hjemlig, rustikke udseende. Gamle ranch møbler, stuehus tabeller, træ afføring og rustent metal farm værktøjer fremmane et bondehus eller sommerhus livsstil. Genbruge en gammel trædør som en bordplade eller hovedgærde. Udendørs møbler ser perfekt i en rød mursten interiør. Prøv en fransk bistro sæt i køkkenet som en morgenmad krog eller bruge wicker tabeller som sengelamper.

Tilbehør

Tekstiler kan gøre underværker mod røde mursten, blødgøring det overordnede udseende. Antik hvid og sprød hvid er hjemme her, især hvis de har broderi, kniplinger eller trim, tilføjer dimension til overfladen. Minimalistisk vinduesafskærmning holde interiøret fra at blive kørt ned af den røde mursten. Drapere lutter vindue tørklæder over den øverste halvdel af vinduet, forlader nederst halvdel af den eksponerede vinduet, eller omvendt, hænge gennemskinnelige bomuld gardiner halvvejs ned vinduesrammen, forlader øverst halvdel af den eksponerede vinduet. Kast, puder, gulv puder og tæpper med lyse grafik tilføje visuelle pop til en folkelig interiør, giver udseendet lidt moderne kant.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com