Udsmykning ideer til en Shaker posttabel

July 23

Shakerne en religiøs sekt, forlod England til Amerika i begyndelsen af 1700-tallet, og som årtier gået, de blev berømt for de rene, enkle design af møbler de udformet. Shaker lejlighedsvis tabeller kommer i en række stilarter, hver især kan tilpasses til brug i en post foyer. Når dekorere en shakerbord, gælder mindre er mere.

Organisatoriske

Tabeller, kan på grund af deres beliggenhed, blive en losseplads for nøgler, post og andre emner, du sætter ned som du kommer ind i dit hjem. Organisere ting i en enkel, men elegant mode i overensstemmelse med udformningen af din shakerbord ved foring op træ pantry kasser, også udformet af Shakers, på en bordplade. Deres ovale tilføjer en skulpturelle udseende mens deres toppe skjule rod. Tilsvarende kasser udformet af Amish arbejde lige så godt, som vævet havet græs kurve med låg.

Naturlige

Tilføj et stænk af farve med blomster, men undgå ordninger, der er for store til tabellens fine linjer. Stick med enkle ordninger som hvide hortensia blomster i en usminket keramik vase eller linje op gerbera Tusindfryd--en af hver i en koboltblå knop vase--på tværs af bordpladen. Små rosmarin topiaries, en i hver ende af tabellen centreret af en rustik træ skål, appellere til din sans for både syn og lugt. Fyld en glasskål med beach rock, der er blevet glattet af sand og vand. Placer det i midten af tabellen for at oprette en beroligende centerpiece direkte fra naturen.

Samlinger

Redigering af dine samlinger ned til et par punkter er en måde at strømline en skærm og en ideel måde at dekorere en Shaker Opsætn. Center bordet med en hvid stentøj fad i en plade holder, og flanke det med en yndefuld stentøj kande på den ene side og en skål på den anden. For et rustikt udseende, udfylde en træskål med bolde af garn eller stof, og Placer den i midten af bordet. Fremkalde en engelsk cottage føler, men holde det simpelt med bare ét Kina kop og underkop i en blomstret mønster, placeret på en blonder mellemlægsserviet centreret med et matchende Kina flødekande holder en lille rose buket. Stable vintage bøger på bordet, og top med koniske stearinlys anbringes i en rustik lysestage.

Årstidens

Forblive tro mod din shakerbord enkel, men elegant design. Velkommen forår med en buket påskeliljer i en tidløs krystal vase, eller fyld en kurv med rafia eller tørrede blomsterhoveder og top med træ æg og en lille bunny udformet af linned eller bomuld. Granny Smith æbler tilføje et strejf af sommer farve linet op som soldater på tværs af bordpladen eller corralled inde en krans lavet af kviste. Efteråret kræver enkle ordninger af græskar, tørrede solsikke hoveder og mums på en vævet linned runner. Hvide stearinlys inde glas Flagermuslygterne omgivet af grønne områder fremhævet med kogler, små glas ornament bolde og holly bær rammer den rigtige tone i julen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com