Udsmykning ideer til en sigøjner-stil værelse

March 5

Udsmykning ideer til en sigøjner-stil værelse

Der er ingen fast definition for sigøjner-stil udsmykning, som denne stil gennemsyrer elementer fra forskellige kulturer og design for at skabe en fed og farverig, frisindet look. Hvis du er interesseret i at skabe et rum inspireret af det romantiske sigøjner-style, søge inspiration fra marokkanske, indisk og andre levende udsmykning stilarter til at skabe en iøjnefaldende, one-of-a-kind indretning.

Farvepaletten

Vælg en pulserende farvepalet til at skabe en sigøjner-stil rum. Farver til at overveje at omfatte saffron gul, lyslilla, turkis, emerald og rav. Indarbejde disse farver på væggene, møbler og dekorative tilbehør til at skabe en eklektisk skærmterminaler. Når du vælger farver til væggene i dette værelse, overveje at bruge kun en af disse fed nuancer på den ene væg og maleri de resterende vægge hvide eller en mere subtil skygge i farven du vælger at undgå lukning i rummet, eller gør det overvældende. For eksempel, hvis du vælger turkis, male en fokal mur i farven og de resterende vægge et blødere lys blånyance.

Møbler

Vælge casual, lav slyngede møbler og mørke træ stykker, at funktionen udsmykkede udskæringer for dette designstil. En kirsebær træ garderobe med udskårne døre er ideel til opbevaring. Lav rattan sofa og stole toppet med velour eller satin stof i dristige farver fungerer godt med sigøjner-stil. Bruge en dekorativ kuffert, der har udskæringer eller håndmalet design som et sofabord. En hodge-podge af møbler er bedre egnet til dette tema end formelle matchende stykker.

Sengetøj

Vælg frodige sengetøj, der har detaljerede designs, lyse farver og udsmykning. Dække vinduer med farvestrålende lutter gardiner, der løber i vinden, når vinduerne er åbne. Kjole en seng med satin stof, der repræsenterer en indisk sari. Vælg en tabel der dækker dette har dekorative pom-poms syet omkring kanterne, eller spejlet applikationsbroderi. Drapere farvestrålende saris og gobeliner fra loftet og på væggene for at tilføje blødhed og visuel interesse.

Accenter

Fuldføre omdannelsen af dit sigøjner-stil værelse med dekorative accenter. Vise farverige glasflasker på hylderne i væggen, eller bruge dem som bud indehavere. Samle en samling af tre eller fire forskellige størrelser og farvet glasflasker og sæt dem på en vidjer servering fad til at skabe et midtpunkt for en tabel. Placere farvede glas marokkanske-inspirerede lanterner på bordplader og suspendere dem fra loftet. Vise en stor metal dekorative stjerne fra loftet. Indstille oversize pyntepuder på gulvet for ekstra siddepladser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com