Udsmykning ideer til en slæde seng

December 16

Udsmykning ideer til en slæde seng

Slæde senge er mere traditionelle end de fleste tror. De går tilbage til Louis Philippe regeringstid i Frankrig fra 1830 til 1848. Mens slæde senge er især gammeldags og naturligvis give et soveværelse en luksuriøs, antikke føler, gør moderne stil slæde senge en optræden på markedet, lavet af materialer som chrome og stål.

Baldakin

En simpel baldakin hængende over slæde sengen vil give dit soveværelse en bemærkelsesværdig følelse af balance. For eksempel, hænge et stort stykke af stof fra dit loft, så kun de fire hjørner af stoffet lægger på loftet og resten af stof hænger ned i en lille "smile" figur. Denne figur påberåber sig direkte de naturlige kurver af slæde seng, og efterligne disse kurver fra loftet giver en mere harmonisk effekt til hele rummet. Brug kontrast, når du vælger denne canopy: Hvis din slæde seng består af mørkt træ, vælge en lys stof såsom hvid chiffon. Hvis din seng består af let materiale, skal du vælge et mørkt stof såsom en Bourgogne velvet.

Stencils og billeder

En nem måde at dekorere din slæde seng og drage fordel af dens unikke design er at stencilen billeder eller mønstre på forsiden af foden bestyrelse. Stencil noget simpelt som en underspillet blomstret mønster, eller går alle ud og male et lille vægmaleri der. Male et billede på forsiden af din slæde seng er nemmere end du måske forestiller dig. Bare udskrive din ønskede billede på en transparent og låne eller leje en projektor. Projicere dit billede på forsiden af din slæde seng, spor og derefter male det.

Shabby Chic

Give selv den nyeste slæde bed en vintage look ved at male det med knitrer maling til en lurvet chic look. Karakteristisk form af slæde seng og revnet maling vil arbejde sammen for at give hele dit værelse en kunstnerkvarteret, men rustikt look. Opnå denne krakeleret look med et par metoder: anvende en base coat og derefter en anden frakke af måske en lignende eller kontrasterende maling og derefter en endelig gennemsigtige sprutte finish, som vil sprutte maling nedenunder. Alternativt købe maling, der knitrer som det tørrer. Dette look er egnet til slæde senge i værelser, som allerede har flere vintage accenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com