Udsmykning ideer til en sort og hvid ternet gulv

December 10

Udsmykning ideer til en sort og hvid ternet gulv

Når du er udsmykning et værelse, der har en sort og hvid ternet gulv, er der ingen vej udenom; det vil være et samlingspunkt for design uanset hvad du gør til det omgivende rum. Valget af indretning elementer vil gå en lang vej at skabe stemningen i rummet. Når du planlægger indretning ideer, overveje, hvordan de vil påvirke den endelige effekt.

Sort og hvid

En sort og hvid ternet gulv gør en stor, dramatisk erklæring i et værelse, uanset om det er så lille som et badeværelse eller så stor som et køkken. For at holde din indretning, elegant og enkel, gøre resten af rummet i hvid. I et køkken, for eksempel, kan du holde med hvide vægge og kabinet og parre dem med et sort bord og bordplader. Hvidt vil gøre mest muligt ud af lyset i rummet, at skabe en åben følelse, der ikke vil blive overvældet af de sorte accenter.

Røde accenter

Hvis du vil oprette en fed, høj kontrast udseende til at gå med dit ternet gulv, skal du vælge rød accenter. Når parret med en ternet gulv, røde accenter tendens til at skabe en retro følelse, der minder om en 50 'er diner. Husk på at en lille smule rød med drama af en sort og hvid ternet gulv, går en lang vej. Sætte rødt på køkkenbordet i et køkken, badekar i et badeværelse eller på en sofa i stuen, f.eks. For at holde en afbalanceret følelse i rummet, holde resten af rummet simpelt at lade sort, hvide og røde skiller sig ud. En hvid base fungerer godt, for eksempel, som er en naturlig træ base.

Striber

Supplere den dramatiske sort og hvidt mønster af dit gulv med en smule af stribet indretning. I et køkken, kan du betrække en vinduesplads i sort og hvid stribet stof; i en stue, overveje et par stribede accent puder. Kombinationen af dramatiske udskrifter, når du er færdig i en minimal måde, kan skabe en behagelig kontrast selv i en underspillet rum; centrale er at begrænse mængden af stribet print. Omfatte et par grønne accenter, som planter eller små malerier, at holde værelset frisk og livlig.

Neutrale farver

For at minimere de dramatiske konsekvenser af en sort og hvid ternet gulv, skal du bruge neutrale farver i resten af rummet. Vælge fra en vifte af naturlige brune: læder sofaer, blond træ eller sandfarvede vægge, f.eks. Du kan hænge store Vægkort i sienna toner og bruge møbler og tæpper med bløde linjer. Neutrale farver og bløde kanter vil gøre gulvet mindre skurrende uden at tage væk fra sin skønhed høj kontrast.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com