Udsmykning idéer til en Spa badeværelse, hvis døren er malet det samme som væggene

August 27

Udsmykning idéer til en Spa badeværelse, hvis døren er malet det samme som væggene

Gøre dit badeværelse til en privat spa retreat. Hvis døren og væggene er malet samme farve, vil dette tilføje til følelsen af en spa-miljø. Vælg en farve, der er lys og afslappende, er som en blød blå, hvid, elfenben, creme, sart rosa eller en lys beige. Dekorere resten af rummet til at drage fordel af den samme farve. Skabe et rum, der hjælper dig med at slappe af og føle forynget.

Vægge

Hænge svævende hylder på væggene i samme farve som vægge og døre, hvis du har brug for ekstra lagerplads eller vise plads. Installere et vægmaleri eller tapet på en væg, der skildrer en scene, du vil mest nyde når du slapper af i din balje, som et vandfald, mountain pyntegrønt, havet eller en sø. Hænge indrammet plakater, hvis du ikke kan sætte op et vægmaleri eller tapet. Alternativt kan du hænge et spejl til at reflektere lys, hvis der ikke er meget naturligt lys tilgængelige og rummet føles alt for lille.

Tekstiler

Hænge netgardiner over et vindue med nuancer eller bruge plain bambus blinds for privatlivets fred. Hænge en tyk, hvid bomuld badekåbe på en krog på bagsiden af badeværelsesdøren. Placere et luftigt tæppe foran karret i en lys, beroligende farve der blander sig med resten af din spa-badeværelse indretning, som hvid, lys blå eller beige. Vælg tykke håndklæder i en koordinerende farve.

Tilbehør

Glas og metal tilbehør vil holde badeværelset følelse luftige. For mange tilbehør kan skabe en kaotisk look, der ikke er befordrende for en spa-lignende badeværelse. Linje op aromaterapi stearinlys rundt om karret eller på en lille svævende hylde over karret. Lysene kan sidde direkte på karret eller hylde eller bruge et lille stearinlys bakke og indstille glat sort småsten mellem lysene. Fylde glas apoteker krukker med farvede badesalt eller olier.

Opbevaring

Vælg en metal håndklæde stå, en vidjer kabinet eller hvid kurve til at holde en forsyning af håndklæder. Holde dit badeværelse forsyninger, såsom bomuld bolde eller væv, organiseret og tilgængeligt i glas eller klart containere. Gemme hygiejne elementer, såsom barbermaskiner, deodorant eller selvstændige grooming produkter eller hår eller makeup tilbehør ude af syne i lukkede skabe eller under vasken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com