Udsmykning ideer til en stue med en nautisk tema i Camel og blå

March 14

Temaet nautisk indretning er beregnet til at afspejle den fredelige og luftig følelse af at være på stranden eller kyst. Sandede kamel nuancer mixet med blå nuancer er ideelle for denne indretning farveskema og motiv. Denne palet er simpel og giver mulighed for mange udsmykning valg for din dagligstue.

Vægge

Væggene er grundlaget for rummets indretning. Højre væg farver puste liv i en nautisk tema, og der er mange retninger du kan tage så vidt farve. Fed striber er en underskrift af den nautisk tema og kan bruges i hele lokalet eller på en focus væg. Kamel og hvide striber, eller lys blå og hvide striber, oprette straks en nautisk tema. Solid blå eller kamel væggene tillade den nautiske tema til at komme ud i dekorationer, tekstiler og møbler.

Tekstiler

Tusindvis af muligheder findes for søfartstema tekstiler i kamel og blå farver. De rigtige tekstiler binde den nautiske tema sammen. Vinduet forbindinger, tæpper og dekorativ pude stoffer kan være en blanding af blå og camel nuancer. Muslingeskaller, striber, fisk, stjerner, bølger, sejlbåde, ankre og solid mønstrede tekstiler kan distribueres gennem design efter personlig smag. Vær ikke bange for at blande i nogle grønne eller sprøde hvide nuancer i tekstilerne.

Møbler

Nautiske tema møbler tendens til at have et sommerhus twist. Indarbejde design med wicker sofa billeder, tabeller, kurve og stole sandede kamel nuancer. Rustik blå kufferter eller fed stribet sofaer er klassiske stykker for dette design motiv. Gamle kamel-farvet træ kister, vintage kufferter og bambus spejl frames vil tilføje en neutral dybde og dimension. Bringe i nogle traditionelle kinesisk porcelæn eksport i blå til at tilføje et twist, eller tilføje glas skåle og lamper. Antikke sejl båd modeller er også fælles komponenter i en nautisk tema værelse.

Under havet dekorationer

Fra stranden Boligtilbehør gamle slidte havet Maps, en masse udsmykning muligheder er tilgængelige for søfartstema stuer. Læg gamle slidte kort over en sofa eller pejs, og Installer sandede beige nuancer til at bo hos farvetemaet. Opholdsstue har brug for den rette belysning, og lamper er lige den ting at bringe lys og indretning på værelset. Lamper kan være lavet af muslingeskaller, drivtømmer, småsten eller blå fed stribe mønstre. Bring beach inde i stuen ved at dreje en gammel messing lampe i en lysestage, og tilføje sand og hav skaller i bunden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com