Udsmykning ideer til en stue med røde & sort

January 30

Udsmykning ideer til en stue med røde & sort

Både rød og sort gøre fed erklæringer som de vigtigste farvevalg for indretning. Overvej at tilføje et stænk af hvid, sølv eller grå til tone ned de røde og sorte, som måske ellers overvælde hinanden eller værelset som helhed, især hvis rummet ikke har mange windows eller andre lyskilder. Underfundighed kan opnå den ønskede farveeffekt mere end helt udsmykning et værelse i bare to farver. Rød og sort er ofte bruges til at oprette en asiatisk-inspireret stue.

Asiatiske tema

Hvis dine vægge er rød eller sort, overveje at placere en japansk shoji skærm foran en af de fede vægge for at skabe en slående omdrejningspunkt. En shoji skærmen kan placeres bag en sofa eller andre stykke møbel eller endda foran et vindue, stadig gør det muligt lys til at flyde gennem. Asiatisk-inspirerede tilbehør såsom drager eller Buddhaer i rød eller sort gøre passende accent stykker. Sort-lakeret ende tabeller eller kinesiske kabinetter i rød eller sort afrunde dette tema. Rød eller sort gulv puder omkring et oversize sofabord kan bruges som en japansk stil spiseplads.

Gotisk stil

Hvis du kan lide gotiske indretning, vampyrer og det makabre, kan en gotisk rød og sort stue passer til din smag. For at fuldføre en gotiske udseende, male alle eller de fleste vægge lyser rødt eller sort og vælge mørke møbler. Fløjl er velkommen i gotisk stil. En sort lysekrone i gotisk stil passer godt ind i denne type af indretning. Stearinlys i sirlige gotiske lysestager kan placeres på forskellige borde og vintage møbler. Mørket er nøglen til dette look.

Moderne Vibe

Give dit værelse en moderne vibe med ensfarvet, enkle møbler i hvide, røde og sorte. Brug kun én farve møbler for et mere ensartet udseende med andre farver som tilbehør og smide puder. Moderne belysning med en rød lampeskærm og et stort kunstværk på en ensfarvet væggen - et maleri, domineret af røde og hvide på en sort væg, for eksempel, skabe visuel interesse. Sølv eller grå kunne erstattes hvid i moderne stue indretning.

Overvældende farver

Det er vigtigt at planlægge dit værelse så rødt og sort ikke overmande den stemning, du forsøger at oprette din indretning--medmindre det er dit mål, som med en gotisk stil værelse. Et værelse med alle sorte vægge vil komme på tværs som deprimerende og overvældende at mange mennesker. Overvej at bruge sort som en markeringsfarve snarere end væggen farve. Rød kan være på samme måde - for meget rød ligner blod og bruges bedst på en accent væg eller tofarvet væg med en neutral farve som beige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com