Udsmykning ideer til en sydvestlige Pueblo stil hus

April 9

Udsmykning ideer til en sydvestlige Pueblo stil hus

Sydvestlige pueblo-stil er afslappet og rustikke og er en typisk i staterne Arizona, New Mexico og Colorado stil. Spanske, mexicanske og Native American påvirkninger udgør størstedelen af indretningen i et hus i sydvestlige pueblo-stil. Udseendet er ikke vanskeligt at opnå så længe du bruger korrekt designelementer til at oprette den afslappede og afslappede atmosfære i sydvestlige stil.

Farver

Sydvestlige pueblo-stil hjem bruger fed, lyse farver inspireret fra land. Brug farver stammer fra himlen, herunder dyb, fyldig blues, kobolt, himmel blå, turkis, aqua og Taos blå, som er en blanding af himmelblå og et strejf af violet. Rød og orange kommer fra farver af jord og lyse gule og appelsiner er fundet i ørken planter og solnedgange. Neutrale farver i den ørken, herunder nuancer af brunt og beige er også brugt i sydvestlige pueblo-stil hjem.

Møbler

Dekorere din sydvestlige pueblo-stil hjem med rustikke, træ møbler. Møbler stilarter er normalt spanske eller mexicanske antikke møbler, som er generelt massive og tunge stykker. Senge, skabe, klædeskabe, night-stands og kister er sædvanligvis udskåret med geometriske mønstre. Stole er lavet af træ og ofte betrukket i læder eller skjul. Ligeledes, en sofa og lænestole i en sydvest hjem kan være helt betrukket med læder. Møbler er ofte malet i lyse og dristige farver og andre gange møbler er stadig unstained for et rustikt udseende.

Tekstiler

Håndvævede tæpper, farvestrålende dyner, tæpper og patchwork quilts findes typisk i sydvestlige pueblo-stil hjem. Dække gulve med håndvævede tæpper eller dyrs hud. Tæpper og dyner er brugt på senge og sofaer. De mest kendte sydvest-tekstiler er sandsynligvis Native American Navajo tæpper med stærke geometriske mønstre og farvestrålende serape, som er en håndlavet, bomuld, tæppe-lignende sjal med frynsede ender, der bæres ofte i Mexico. I sydvestlige udsmykning, men bruges serape i udsmykning.

Tilbehør

Vælg trædøre med clavos, eller søm hoveder smedet jern eller aluminium, for dit sydvestlige pueblo-stil hjem. Dekorere med Native American art, indiske keramik og håndvævede tæpper. Accessorize med rustikke væg udsmykning og skifte plade dækker med en dyreliv eller vestlige tema, såsom heste, prærieulve, bucking heste, firben eller kaktus. Lean en håndlavet træ stigen, kendt som en kiva stige på en væg. Brug af kiva stigen til at hænge tørret krydderurt, tørre chili peber bælg, kendt som chili ristra, eller farvestrålende tekstiler. Vise religiøse genstande, skulpturer, keramik og vævede kurve i væg nicher og kroge skåret ind i en mur, som er typisk i sydvestlige pueblo-stil hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com