Udsmykning ideer til en undersøgelse område for tvillingepiger

May 14

Udsmykning ideer til en undersøgelse område for tvillingepiger

Tilskynde din tvillingepiger at opnå akademisk succes ved at designe en dekorativ undersøgelse krog, der inspirerer deres kreativitet og produktion for projekter og hjemmeopgaver. Vælg et område inden for deres værelse og bede dem om at hjælpe med at komme op med udsmykning ideer og farver for dette område. Oprette en undersøgelse plads, der smelter sammen med deres værelse eller oprette et nyt tema omkring området undersøgelse til at sætte sig ud fra resten af rummet.

Tilsvarende undersøgelse område på den ene Side af rummet

Placer en rumdeler i mellem området undersøgelse og resten af rummet for at gøre området mere lukket privat og lukket ned. Dette kan minimere distraktioner, når en pige at studere mens den anden er at få klædt eller gør noget andet på anden siden af lokalet. Male en accent væg hvor du ønsker det undersøgte område. Du kan male størstedelen af værelse lys pink og derefter male accent væg mørk pink eller lilla til at gøre det skille sig.

Finde to rektanglet-formede skriveborde, der passer til tvilling piger størrelse og alder. Placere begge de piger-skriveborde side om side sammen mod accent væg. Finde to corkbords med lys pink grænser og placere disse på væggen over hvert skrivebord. Pigerne kan dekorere corkboards med billeder, håndværk, priser og andre objekter, der inspirerer dem. Male to høje, tynd bog hylder til at matche farverne i dette område og sted på på langt højre side af én pige skrivebord og den anden på den længst til venstre side af hendes søster skriveborde. Maling lilla og pink træ breve til stave hver piges navn med en farve, der er meget lysere end væggene og hænge disse breve over hver opslagstavle.

Hjørne skrivebord kroge

Oprette hjørne skrivebord kroge, der blander godt med resten af møblerne på værelset. Maling værelse en main farve der begge piger kærlighed. Placere sengene og andre møbler op mod en væg i lokalet og placere et hjørne skrivebord på højre side og den anden på venstre side af den mur, der er direkte over væggen med senge og møbler. Denne idé kan kræve ekstra plads, så placere dressers i skabet, hvis du har begrænset plads. Når kontorerne har været arrangeret, placere en bogreol for piger at dele på væggen i mellem begge hjørne skrivebord. Inspirere kreativitet ved at hænge billeder op af billeder pigerne elsker blomster, Hello Kitty eller andre temaer.

Helt særskilt undersøgelse områder

Hvis din tvillingepiger elsker uafhængighed, derefter oprette særskilt undersøgelse områder i rummet. Placer en piges seng med hendes skrivebord og andet tilbehør op mod væggen på den ene side af rummet og arrangere andre pigens seng, skrivebord og møbler på anden siden af lokalet. Male én væg mørk lilla og andre mørke pink til at oprette en kontrasterende ser inden for samme rum. Seng og skrivebord dybest set gå ved siden af hinanden, og opbygge ekstra møbler rundt hver plads. Pynt med et andet tema på hver side af lokalet. Pigen der elsker pink måske ønsker en blomst tema, mens søsteren foretrækker en cowgirl tema med lilla vægge.

Fællesliv i midten af rummet

Male lilla prikker på væggene med glitter accenter at inspirere tvillinger fantasi. Sted både senge og dressers på én vigtigste væg i rummet og sætte en ekstra kommode i skabet, hvis pigerne har stadig brug for mere plads til tøj. Placer en lille kærlighed sæde mod væggen på anden siden af værelse med to ærtepose stole på hver side af sofaen. Snarere end at bruge skriveborde sat en undersøgelse tabellen, der passer til rummet midt i soveværelse for begge piger at dele.

Placer en roterende cirkulære, plast organizer på midten af bordet og fyld den med kuglepenne, markører og noget andet pigerne muligvis. Arrangere to eller flere dekorative stole omkring bordet. Hvis der er plads nok, kan pigerne Inviter venner over til at studere i grupper. Lim farverige dekorative knapper rundt om de ydre kanter af tabellen for ekstra indretning appel. Placer bog hylder i rummet, hvis der er ekstra plads, men hvis ikke, de kan holde deres ekstra forsyninger i en kommodeskuffe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com