Udsmykning ideer til en viktoriansk tema

February 21

Udsmykning ideer til en viktoriansk tema

Victoriansk indretning er perfekt til klassiske sommerhuse, der kan dateres tilbage til begyndelsen af 1900 og moderne hjem med klassiske detaljer som hvælvede døråbninger eller mørke hårdttræ trim. At skabe en viktoriansk tema i dit hjem betyder et igangværende forsøg på at indsamle vintage elementer og lagdeling rige detaljer efter stor detaljerigdom. Hvis du vil oprette en viktoriansk tema i dit hjem, er her nogle ting at overveje.

Væggene og træ

Den victorianske tema giver hjem beslutningstagere mulighed for at bruge rige farver på vægge og overflader. Vælg dybe røde og Maronerne, mørke blues og morgenfrue gule til væggene i dit værelse, eller finde en victoriansk æra kunstværk og trække dine farver fra det. Uanset hvor du får din inspiration, er nøgleordet i victorianske maling farve "rige."

Tapet var et populært valg i den victorianske tid og dramatiske farvekombinationer med fløjl rejst designs var normen. Finde en viktoriansk Damask stil tapet til hele rummet eller en accent mur omkring et ildsted til mere interesse.

Træ trim bør være umalet men plettet en mørk eller kirsebær træ tone til at tilføje til den tunge stemning dit victorianske hjem vil skabe. Vær sikker på at strippe ned og plette vindue trim, mantlepieces og døråbninger for en autentisk udseende.

Møbler og stof

Tunge og udsmykkede er to ord, der vil beskrive de typiske victorianske møbler, så vælg betydelige vintage stykker for dit værelse eller moderne reproduktioner af typiske renæssance stil opholds. Sørg for at medtage en kærlighed sæde og lejlighedsvis stole for gæster, som "stuer" for underholdende var livsvigtige til den victorianske husholdning. Tilføje lag af luksus ved at overdænge guld-trimmet og tasseled pyntepuder og fløjl smide tæpper på sofaer og sofaer. Kjole små runde borde i kraftig møbelstof draperinger eller fløjl og broderede nederdele.

Underlaget er lige så vigtig som møbler til en victoriansk værelse, så dække mørkt farvet træ gulve med en stor Persisk tæppe eller dække væg til væg tæpper med en mørk farvet og traditionelt victorianske mønstrede område tæppe.

Tilbehør

Tilbehør var kunstfærdigt vises i en victoriansk værelse, og det betyder masser af sølv-indrammede fotografier, cut krystal skåle og glasvarer og mørk skygge og tasseled belysning i hele lokalet. Victorianske hjem også fejret en kærlighed af naturhistorie ved hjælp af taxidermic fugle i naturlige omgivelser kendt som "dioramaer." At finde disse kan være en vanskelig opgave, men online-auktionswebsteder kan være i stand til at forbinde dig til en kilde.

Glasmosaik blev også populær i den victorianske tidsalder, så hvis du ikke har blyindfattede ruder kan du stadig købe indrammet blyindfattede ruder og hænge dem fra kæder foran din aktuelle vindue områder til at give en følelse af den traditionelle.

Bruge traditionelle viktorianske æra malerier over din pejs eller sofa. Maleri temaer blev ofte jagt parter, børn i haver eller maleri af forfædre eller royalty. Igen, mørke toner blev præsenteret i alle stilarter af maleri og de blev ofte hængt i grupperinger med tunge guld leafed eller metal frames.

Endelig, stearinlys i smedejern eller sølv indehavere og blomsterdekorationer afslutte den formelle victoriansk stil. Crowd stearinlys på kapper og bureauer og placere en bristende vase med blomster i en forstuen til at transportere dig selv og dine gæster til den victorianske æra.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com