Udsmykning idéer til et College badeværelse

January 21

Udsmykning idéer til et College badeværelse

College dorm badeværelse er en lille plads, som du er nødt til at dele med mindst én værelseskammerat, hvilket gør det en udsmykning challenge. Når du får at vide, din værelseskammerat, sidde og diskutere det kreative potentiale i dit badeværelse og beslutte sammen på et tema. Dekoration dit badeværelse giver dig en pæn plads til at flygte og starte din dag på en positiv måde.

Kridt eller kork bord

Køb en stor kork eller sorte bord, der kan dække størstedelen af en mur af dit badeværelse. Bruge tunge Velcro bånd, sikre det til en tom væg eller dør i badeværelset. Give farvet kridt i en kop i badeværelset til at tillade gæster til at være kreative og tegne billeder eller efterlade beskeder i toiletstol. Ændre din "indretning" ugentlig ved at vaske det og starte forfra.

Hænge din store kork bord over et toilet tank eller på bagsiden af badeværelsesdøren og forsyning med masser af farverige tommelfinger stifter. Hænge billeder af venner, test tidsplan påmindelser og bemærker og kort fra venner derhjemme. Du kan også bruge denne plads til at minde en rodet roommate til at rydde op hendes halvdel af badeværelset.

Farve kode det

Da college dorm badeværelser er normalt delt rum, hjælpe med at holde tingene adskilt men lige ved at blive enige med din roommate til at farve kode dit badeværelse. Købe to forskellige farvede siloer og beholdere til at holde udgør, shampoo og andre toiletartikler. Køb ensfarvet håndklæder i to farver, så du ikke behøver at undre sig, hvis vådt håndklæde er på gulvet. Vælg en koordinerende tæppe og brusebad gardin til at binde det hele sammen.

Ferie flugt

Selv om college er sjovt, det er også stressende, så Opret en lille miniferie i din dorm med badeværelse. Hænge en rejse plakat af din favorit getaway spot og koordinere dine håndklæder og brusebad gardin til at matche. For eksempel, hvis du kan lide ø-ferier, Vælg en ø plakat, så koordinere med hav blå tæpper, håndklæder og gardiner.

Spejl, spejl

Oprette en super cool og eklektisk badeværelse ved at hænge et sortiment af indrammede spejle på alle vægflader. Finde en bred vifte af størrelser, former og rammer (den ældre bedre) og hænge i en collage måde ved at blande størrelser og visning på en ikke-lineær måde. Ikke alene er det en sjov måde for at dekorere dit badeværelse, det giver en måde for lys og billeder hen til hoppe omkring den lille værelse. Bruge en sølv badeforhæng og sorte tæppe til at koordinere og Udfør udseendet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com