Udsmykning idéer til et fladskærms-TV

November 4

Udsmykning idéer til et fladskærms-TV

Du har enten købt lige en helt ny fladskærms-tv eller du har allerede en og du gerne vil fikse op din indretning. Uanset hvilken situation du er i dit fladskærms-TV, der er måder at krydre den æstetiske appel af dit TV ved at sætte den tilbage i væggen rummet, skjule det bag døre eller udsmykning udenom.

Forsænket reoler

Hvis du foretrækker at have fjernsynet sat op i en lukket indstilling, skal du bruge plads i din væg til at designe pladsen, som du ønsker. Hvis du har plads nok i rummet, bygge underholdningscenter ind i væggen (forsænket reoler) ved at konstruere rektangulære og firkantet huller. Disse huller er rum for underholdning medier udstyr, som dvd'er og CD spillere, såvel som tv.

Omgivet

Uanset om du beslutter dig til at hænge tv'et på væggen eller på et underholdningscenter, kan du omgive fjernsyn med dekorationer, som er personlige for dig og din familie. Tilføje dine børns skole billeder omkring tv eller billeder af dit bryllup eller den sidste familie ferie, at du havde. Ved at tilføje billeder omkring dit tv, bliver det en samtale starter når du har gæster. Hvis du ikke ønsker at tilføje billeder, eller hvis du vil tilføje mere ud over billeder, tilføje stykker af kunst eller figurer.

Skjult

Hvis du vil skjule dit fladskærms-tv på en stilfuld måde, drage fordel af en pæn garderobe eller underholdningscenter, der har plads til fjernsyn og også har døre lukke tv bag. Hvis du vil have mere af en moderne føler til dit værelse, kan du ændre udformningen af væggen for at passe størrelsen på dit tv og opbygge en dør at skjule tv bag når ikke i brug. Dørene, som du vælger at bygge kan have enhver stil, som du vælger; overveje at købe eller gøre franske døre eller en skydedør, der kan slide bag væggen, når det åbnes. Med mulighed for at skjule dit tv, kan så du andre objekter i rummet omdrejningspunkt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com