Udsmykning ideer til et køkken Backsplash

December 21

Udsmykning ideer til et køkken Backsplash

Vandtætte materialer som glas, fliser eller metal installeret på væggen over din køkkenvask forhindre vandskader og tilføje til indretning. Uanset om du installerer en lille backsplash lige omkring vasken eller fortsætte det over bordplader og ovnen for et mere tematiske look, har du en række spændende muligheder.

Reflekterende materialer

Små køkkener mangler naturligt lys ofte synes mørkt og trangt. Reflekterende backsplash materialer hjælpe dig få mest ud af begrænset belysning. Du behøver ikke at bruge spejl fliser til at opnå dette, selv om det er en mulighed. Højglans hvid fliser reflektere masser af lys, ifølge de "Sunset" magasin hjemmeside. Poleret stål og andre metaller også reflektere lys.

Marmor

For en neutral backsplash design, så prøv marmor. Forskellige farver marmor passer til både moderne og traditionel indretning stilarter og tilføje et strejf af klasse. Tynde plader af marmor arbejde for en backsplash, fordi de er ikke tunge, i modsætning til marmor bordplader. Hvis du har marmor bordplader, overvejer kører en strimmel af samme sten langs toppen af det at skabe en tilsvarende backsplash.

Plexiglas

Mindre dyre end glas, men lige så klart og reflekterende beskytter akryl glas væggen bag din vask eller komfur. Et klart valg som dette er den bedste løsning, hvis du ikke ønsker at skjule maling eller tapet bag et andet materiale. Akryl glas ridser nemt, men køkken backsplashes ikke tendens til at få mere slid end fedt og vand splatters. Arranger foretrukne kunsttryk, postkort eller mønstrede papirer bag akryl glas til en one-of-a-kind backsplash, lejligheden terapi hjemmesiden foreslår. En linje af grundlæggende silikone caulk holder vand fra utætte bag akryl.

Overføringsbilleder

Lejere, der ikke kan mejsel gamle flise backsplash i deres køkken eller injektionsmørtel en ny en på plads skal tilpasse med dekorationer, som ikke er permanente. En række virksomheder producere aftagelige vinyl decals, herunder små designet til at give almindeligt flise backsplashes mere spændende mønstre. Peel-off vinyl tapet virker også til at oprette en dekorativ backsplash i et leje køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com