Udsmykning ideer til et køkken med honning Spice kabinetter

July 6

Udsmykning ideer til et køkken med honning Spice kabinetter

"Honning krydderi" er en gullig eller gyldne finish almindeligvis anvendes i kabinet, kendetegnet ved at være varm endnu lys i farven. Korrekt udsmykning omkring denne skygge kabinet, kan gøre en enorm forskel i dit køkken overordnede udseende. Dekorere et køkken med honning spice kabinetter behøver ikke at være svært, så længe du har en klar forestilling om, hvilke elementer af indretning vil arbejde i sådan en indstilling.

Granitbordplader

Granitbordplader kan bringe en hel del af stil og elegance til dit køkken. De er ideelle til modregning varm finish af honning spice kabinet. I betragtning af at honning krydderi er forholdsvis neutral i skygge, kan både mørke og lys granitbordplader være effektive, når de gennemføres korrekt. Mens granit ikke er bestemt den mest billig materiale, der anvendes til fremstilling af bordplader, det varer meget længe og kan være ganske strålende udseende.

Fed væg farver

En af de bedste måder at dekorere rundt honning spice kabinet er at male væggene en fed farve. Da honning krydderi er borderline neutral, maleri kan på væggen en neutral farve undertiden resultere i utiltrækkende tørner sammen. Dristige farver, som en varm rød eller dyb grøn, på den anden side kan være supplerende, at hjælpe kabinet pop i en sådan måde, at det aldrig kunne hvis placeret på en neutral baggrund. Sikre, at farven ikke er for mørkt, men som kan tilføre dit køkken en kold og ubehagelig følelse.

Tapet

Hvis du foretrækker tapet over maling, er der masser af muligheder at vælge imellem for at fremhæve din honning spice kabinet. En af de bedste metoder til at tage er den klassiske landkøkken, i som blå polka-dot tapet kan være yderst effektiv. Vælg et tapet, der er subtil nok til at tillade kabinet at tage center fase; tapet bør forsvinde i baggrunden, mens resterende attraktive.

Trægulv

Hvis du bygger ud af dit køkken, overveje at implementere trægulve snarere end flise. Trægulve er nemme at rengøre og vedligeholde, og de ser fantastisk, når kombineret med honning spice kabinet. Mens hårdttræ gulvbelægning ikke er billige, opvejer fordelene omkostninger i form af både funktionalitet og æstetik charme. Sikre at skyggen af hårdttræ gulvbelægning du vælge enten et eksakt match til dit kabinet eller skarp forskellige, som to nuancer, der er lidt forskellige fra en anden kan føre til modstridende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com