Udsmykning idéer til et lille køkken med et lavt til loftet

September 15

Udsmykning idéer til et lille køkken med et lavt til loftet

En trange køkken ikke noget sted at tilberede og spise. Et lille køkken med et lavt til loftet har heldigvis ikke at føle trange. Med et par tricks i design og indretning, kan du maksimere pladsen i dit køkken, gør det føler roomier. Med køkkener ofte indsamling sted i mange hjem, ønsker du dit køkken til at føle sig komfortable og tilgængelige, ikke trangt.

Opbevaring

Rod kan gøre ethvert køkken føler mindre, og din lille køkken har råd til ikke en trange følelse. Ryd din bordplader fra rod ved at skabe smart og dekorativ opbevaringsløsninger i køkkenet. Hænge en vinholder på væggen for at gemme dine flasker i en dekorativ måde. Vælg farverige keramiske dunke til at fylde med kaffe, sukker og andre småting. Fjernelse af rod er det første skridt i at gøre din lille rummet synes større.

Maling

Maling er nøglen, når du forsøger at gøre din lille køkken med lave lofter vises større-- og æstetisk tiltalende. Vælg en lys eller lyse maling farve til køkkenet. Stark hvide vil gøre dit køkken føler kolde, men en lys guld, taupe eller endda en muntre lysegrøn kan lysne rummet. Male loftet den samme farve som vægge – dette vil hjælpe loftet synes højere end den egentlig er.

Farverige tilbehør

Holde din lille køkken fra ser skarp og kedelig ved at vælge tilbehør og apparatur, der gør det pop. Vælg en markeringsfarve eller to, der supplerer din vægfarve. Smide den kedelige sølv brødrister, og erstatte det med en lys orange. Vælg skål håndklæder og grydelapper, der bruger farverige mønstre. Et smukt indrettede køkken vil henlede opmærksomheden på sin indretning og væk fra sin størrelse og lave lofter.

Windows

Hvis din lille køkken har et vindue, er du i lykke. Tegn øjne til vinduet ved at vælge et vindue behandling i en lys-farvet stof, der komplementerer dine vægge. Du kan endda gå med et funky mønster. Hvis din have en vindueskarm, tilføje nogle liv til det ved at placere en lille potteplante eller vase fuld af blomster på det. Gør opmærksom på dit vindue tager øjnene til udendørs, hvilket gør dit køkken straks synes større og lysere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com