Udsmykning idéer til et mørkt gulv

September 26

Udsmykning idéer til et mørkt gulv

Dekorere dit hjem kan være en udfordring når du har mørke gulve, uanset om det er mørkt tæpper, linoleum, træ eller flise. Mørke gulve kan lægge en smuk vægt på lyse træmøbler, selvom du måtte ønske at bruge mørke træsorter som mahogni eller cherry, for at øge kontinuiteten i rummet. Der er måder, selv om, at forbedre og gøre mest muligt ud af mørke gulve. Prøv disse design tips.

Tæppe valg

Vælg et tæppe med en lysere, mere strømlinet design til at understrege din mørke gulve og skabe en følelse af rummelighed. Design kan have tendens til at forsvinde, hvis du vælger et tæppe i nærheden af samme farve som din gulvbelægning; Hvis du ønsker dit tæppe at være dramatisk, skal du vælge en fed blomstermotiver eller geometrisk mønster i en kontrasterende skygge.

Lamper

Sørg for at du har masser af naturlige eller kunstige lyskilder i et rum med mørke gulve. Hvis dit gulv er træ eller vinyl, Sørg for at holde det rent og skinnende; de mørke gulve vil derefter fungere som et spejl for dine andre møbler. En skinnende, mørke gulv vil også give dit værelse en større udseende af dybde.

Decor og nips

Værelser med mørke gulve har tendens til at se classic og give et udseende af raffineret elegance. Supplere dette look med statelige skulpturer og store blomster arrangementer med dristige farver. Mørke gulve fungerer også godt med Southwest, moderne og ranch dekorative accenter. Øge den dramatiske effekt i rummet ved at være villig til at bruge geometriske figurer eller eklektisk design. For eksempel, vil fed silke blomster såsom mørk-gule solsikker kontrast med dit gulv i en dejlig måde.

Møbler

Ren, enkel linjer på møbler fungerer bedst i et rum med mørke gulve. Lædermøbler kan også forværre udseendet. Mørke rattan møbler vil give dit værelse en intim, hyggelig fornemmelse. Franske Country indretning vil give dit hjem atmosfære af din favorit bed-and-breakfast inn.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com