Udsmykning idéer til hjørne pejs

January 31

Udsmykning idéer til hjørne pejs

Hjørne pejs er en trøst i ethvert rum. Det kan også være en hård område til at dekorere, især hvis det ikke er omdrejningspunktet. Uanset om du samles omkring pejsen om aftenen eller du blot ønsker et hjørne for at beundre, kan du dekorere hjørne pejs uden overvældende room-- eller bruger det kun som en TV-fod. Begynde at overveje din pejs som en del af hele stuen, snarere end en hjørne støvsamler, og det vil passe ind i netop nobel.

Højde

Et stort spejl placeret på bagsiden af pejsen ikke blot tilføjer højde til pejsen i hjørnet, men reflekterer lys og tilføjer dybde til rum. Ud til siden af spejlet, kan flere høje stearinlys, en skulptur, du indkvartering eller andre kunstværk skabe en elegant plads. Et stort billede du som kan placeres på kappen i stedet for et spejl og tilføje en lignende effekt. At udfylde øjets opfattelse fra ildstedet op mod loftet er vigtigt i et hjørne, da en pejs med noget på toppen kan være distraherende. Hvis du ikke har en kappe, vil hænge et billede eller spejl catty-corner over pejsen også arbejde. En draperinger plante hængende fra hjørnet kan også tilføje interesse til hjørne.

Samlinger

En kappe er et oplagt valg til at vise samlinger af elementer eller et bestemt tema. Hvis du indsamle tepotter eller skåle, for eksempel bruge kappen i hjørnet at få dem vist. En stor skål ud til den ene side efterfulgt af en række mindre skåle linet op vil henlede opmærksomheden på din interesse. Hvis din kappe er dyb, kan du placere skåle i varierende størrelser over det hele, at skabe et udseende af dybde samt. Tilføj denne hængende plante eller spejlet over samlingen at fuldføre udseendet. Ikke forsømme gulvplads omkring pejsen, enten. Placere et par planter, spande af blomster eller et par af disse skåle på gulvet ved siden af pejsen fortsat temaet.

Årstidens

Uanset hvad fremvise sæsonen--uanset om det er en ferie eller blot foråret tid--det på din kappe. Brug en vase af tulipaner til at indvarsle foråret, sammen med flere flasker af varierende størrelser eller tekopper fuld af blomster. I efteråret, kan højde opnås med en høj sag eller spand fyldt med mums eller endda grene af blade, der har vendt farver. Brug kogler, sten og andre naturlige elementer til at bringe udendørs. Stearinlys er altid en god tilføjelse til en kappe, fortsætter temaet for varme og ambiance opnåede med pejs, selv.

Omkringliggende område

Alt for ofte er hjørne pejs overset eller brugt som underholdningscenter for rummet. Hvis det er muligt bruge rummet omkring pejsen. Male pejsen en farve, der supplerer dit værelse. Surround pejs med nogle gammeldags tin fliser eller keramiske fliser til at trække renter. Plads et par behagelige lejlighedsvis stole foran pejsen med et lille bord skal bruges til drinks. En lille kaste tæppe på gulvet foran pejsen bidrager til at gøre det et rum for sig selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com