Udsmykning idéer til lilla bordplader

September 21

Udsmykning idéer til lilla bordplader

Hvis du ønsker et køkken, der er finurlige og eklektisk, seaside mellow, vibrantly inspirerende eller rigt luksuriøse, og du allerede har lilla bordplader, er du meget heldig. Lilla kan synes svært farver til at arbejde med, men ved hjælp af nogle forte teknikker og et par kompatibel farver som anbefalet af fagfolk med savoir-faire, ligesom Porter hus design, "presto," din udsmykning dilemma snart bliver et velkomment indslag i et stilfuldt køkken.

Urban Chic Eclectic

Koge op en blød blanding af perfekt blandet farver og finurlige stil til en chic urban køkken. Top din lilla counter med grupperinger af glas eller krystal vaser og skåle til gnistre og en ren og skær, næsten uhindret sigtelinie. Fyld vaser med grønne æbler og skåle med vand og flydende pink blomster toppe for en ejendommelig twist. Male væggene med din favorit pastel hue; blød mint grøn låner en økologisk, men excentrisk mingle til lilla. Tilføje et tæppe sportslige oversize afdæmpet blomster foran vasken. Binde alt sammen ved at tilføje stænk af lilla i dine retter, sengetøj, kunst og køkken stole, skabe funky flow.

Bløde og elegante

Mauve havne en rolig, luftig fornemmelse og en sart lilla køkkenbordet kunne være det anker, der sikrer dit elegante seaside køkken. Male dine vægge og tilføje et glas fliser backsplash i ocean-inspireret blues og greens, bor hos den samme blide farvemætning som din violet bordplader. Hænge grå drivtømmer stykker på væggene som brugerdefinerede kunst. Scatter muslingeskaller om for indretning, placere nogle i skygge kasser. Bruge sarte strejf af dæmpede lavendel og periwinkle som vindue toppers, en bordløber og vandglas til nem accord.

Inspirerende rum

Hvis du elsker at koge, bage og eksperimentere i køkkenet, skabe en inspirerende køkken for din krydret ideer til genlyd. Farver kan inspirere stemninger, følelser og kreativitet. Lilla og orange få de kreative safter flyder. Find en medley af overdådige lilla, sprød ingefær og liflige fersken farve gardiner, billeder og dækketøj til at motivere mesterværk måltider og desserter og orkestrere smart med din lilla tællere.

Juvel toner

Se til din smykker boks for udsmykning idéer. Rich juvel toner tilføje varme og karakter til ethvert rum. Ametyst, ruby og emerald harmonisere luksuriøst med en mørkere nuance af lilla. Bruge toasty brown på væggene og inkorporere en hvid eller creme spisestue suite giver din gemstone retter, kunstværker og tekstiler til at skinne glimrende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com