Udsmykning idéer til Pink & sorte flise

June 20

Udsmykning idéer til Pink & sorte flise

Så du har siddet fast med et rum er dækket i pink og sorte fliser, eller måske du har valgt det, selv men har nu ingen udsmykning idéer til at gå med det. Uanset hvad sagen kan, kan du bruge masser af udsmykning idéer til pink og sorte flise; Du skal blot bruge lidt fantasi.

Temaer

Det er vigtigt at vælge et tema, der korrelerer med pink. En gammel vintage stil tema ville gå godt med pink og sorte flise. En af mange ideer indeholder en ' I Love Lucy "tema. Nogle af disse udsmykning produkter omfatter både pink og sorte farver, sammen med polka dot eller ternet stilarter, som skildrer en vintage look.

Vigtigste Decor

Når et tema er valgt, kan du købe et billede til væggen eller et par vigtigste dekorationer af dette særlige tema. For en vintage stil look, tekstiler og mønstre er en vigtig tilføjelse. At vælge en væg billede eller indretning med en sort og hvid tema eller gammeldags detaljer er bedst. Med et billede på væggen eller et par store størrelse dekorationer, der korrelerer med pink og sorte flise, kan de endelige afgørende dekorationer vælges. Hvad disse dekorationer vil gøre, er at give en klar idé om, hvad andre farver og stilarter kan bringes ind i lokalet. De vigtigste indretning dybest set tilbyder noget andet til at arbejde ud af bortset fra bare pink og sorte flise.

Sidste Essentials

De sidste essentials, der ofte samler et rum er dekorative puder, gardiner og tæpper. At vælge stilarter af disse elementer vil være meget lettere, nu hvor der er mere end bare farver af flisen til at arbejde med. Nu du har lyserøde og sorte fliser samt dit tema dekorationer. Så, afhængigt af om de vigtigste dekorationer har brikker, prikker eller en anden vigtigste farve, som krikand, disse typografier kan indarbejdes ved hjælp af de sidste essentials for rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com