Udsmykning idéer til produceret boliger

February 12

Udsmykning idéer til produceret boliger

Produceret boliger kan være lige så attraktive og æstetisk tiltalende som en standard hjem. Mens produceret boliger er teknisk mobilhomes, kan de ligne typehuse. Produceret boliger har visse aspekter, der kan gøre udsmykning en udfordring, som en manglende tilpassede detaljer og størrelsesbegrænsninger. Brug udsmykning idéer til produceret boliger, der vil gøre det din drøm plads.

Stue

Tilføje dekorative til stuen i hjemmet fremstillet til at gøre det ser luftige og rummelige. Start med at male væggene i en blød farve. Vælge en farve som lys fløde eller smør gul. Hæng to til tre store spejle, i eller rundt i lokalet. Dette tricks øjet til at tro at området er større. Skabe atmosfæren af en strand hytte i stuen. Placer klynger af stranden skaller og stearinlys på pejs mantels. Anvende et farveskema af blå og havets skum grøn i hele lokalet. Florlet gardiner og stranden prints tilføje et karakteristisk strejf.

Badeværelse

Produceret boliger har tendens til at mangle tilpassede detaljer i badeværelser. De er ofte små og uden vinduer. For at gøre badeværelse ser større, undgå at bruge mørke farver. En udsmykning idé er at male det med en lys farve, såsom solrige gule. En neutral maling er fint, men en lyse farver gør rummet ser fantastisk. Male buer over badeværelse døren ved hjælp af stencils. Bruge tapet grænser omkring loftet.

Køkken

Køkkenet er et område af huset, der kan se en billig og cookie-cutter. Produceret hjem mangler ofte arkitektoniske detaljer og finesser. For en hurtig og budget-venlige måde at forbedre dit køkken frysere, male dem hvid eller off-white. Erstatte hardwaren med dem, der har strejf af Middelhavets blå. Tilføje til Middelhavet look ved at tilføje en brugerdefineret tilbage splash. Produceret boliger har næsten aldrig tilbage stænk. Fliser i farver af kobolt blå, krikand og hvid vil gøre køkkenet pop.

Soveværelse

Dit soveværelse skal føles som et pusterum fra dag. Tilføje kroneformen langs loftet og bunden af væggene. Male væggene i beroligende farver som blød grøn. Holde rummet simpel og minimalistisk for at gøre det ser større. En simpel smedejernsseng passer pænt i soveværelset. Holde tilbehør minimal. Tilføj børstet nikkel lamper og måske en eller to billeder på sideborde. Hænge professionelt sammenfiltret sort og hvid udskriver på væggen. Vælg art prints eller lignende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com