Udsmykning idéer til skel op i en lang, smal rum

October 29

Udsmykning idéer til skel op i en lang, smal rum

Ved hjælp af afprøvede og sande udsmykning tilgange i en lang, smal værelse kan være katastrofale. At skubbe sofaer og andre store møbler op mod væggen for at ramme plads understreger rummets længde. Opsættes faktiske vægge eller høj visuel hindringer ikke løsningen, medmindre du har et meget stort smalle rum. Udfordringen er at skabe komfort, lethed og intimitet uden at blokere udsigt, naturligt lys og let bevægelse.

Reol løsning

Mitchell Owens den New York Times' "plads til at forbedre" foreslår at bruge modsatrettede reoler til at opdele en lang smal værelse. Afhængig af rummets øvrige funktioner, enten opdele det jævnt eller oprette et stort område og også et mere intimt rum. Placer hver reol vinkelret på en væg. De bør udvide kun omkring 48 inches fra væg til masser af plads til at flytte.

Andre værelse delelinjer

I en lang, smal soveværelse, kan rumdeler tjener to forskellige, men kompatibel formål. Lav reoler på den ene side af rummet, en del af en afslappet bibliotek, kontor eller undersøgelse område, kan blive et attraktivt træ hovedgærdet på anden siden af kløften. Hvis du vil opdele en spiseplads fra en stue, ville en lav skænk eller lang smal bordet bag en sofa fungere godt.

Centreret sofaer

Foring væggene med lange sofaer bare fremhæver rummets længde og smalle, indretningsarkitekt Carol Smyth siger. Medmindre der er en god grund til ikke at, flytte sofaer, stole og andre lav møbler stykker væk fra væggen og bruge dem til at skabe mere intime siddepladser områder. Hvis du har en L-formet sofa sæt, placere bunden af "L" så strækker sig ud i rummet--hjælper med at opdele den.

Særskilte områder

Etablere to eller flere særskilte mødet eller andre aktivitetsområder, afhængigt af hvor længe rummet er. I en lang, smal stue eller stort værelse, kan du have to siddepladser områder--én til samtale- og én til at se fjernsyn eller film og en spiseplads. Arranger de større eller dominerende opholdsområde omkring et vindue, pejs eller andre naturlige omdrejningspunkt og udvikle mindre områder i forhold til det vigtigste område. Område tæpper kan hjælpe med at definere forskellige områder og også skabe intimitet.

Focal Points

En anden måde at undgå bowlingbane indtryk er at skabe visuelle distraktioner undervejs--andre ting for øje at lægge mærke til. Store vinduer, dekorative støbninger, dramatiske loftsbjælker og usædvanlige stykker af møbler vil gøre tricket. Fed farve eller illustrationer i den fjerneste ende af lokalet er også effektiv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com