Udsmykning idéer til små badeværelser

November 20

Udsmykning idéer til små badeværelser

Udsmykning små badeværelser med flair er lettere, hvis du opretter udformningen af rum omkring et tema eller en bestemt stil. Dette vil fokusere dit perspektiv og skræddersy dine valg, hjælper dig med at få mest muligt ud af den plads, du har. Overveje at dekorere din lille badeværelse i en strand tema, en have tema eller en lurvet chic stil.

Strand tema

Tilføje gulv-til-loft beadboard til væggene i dit lille badeværelse vil tilføje tekstur til rummet uden overtræde oven på fodaftrykket. Fortsætte med udsmykning i en åben og luftige strand tema med en piedestal vask og en brusekabine med klart glaspaneler eller glasblokke. Hænge en lodret opbevaringsskab over toilet malet for at ligne drivtømmer eller hvidkalkede som sandet. Placer en spejlet over vasken indrammet i muslingeskaller malet en pearlescent nuance af lyserød eller hvid. Du kan fastklæbe malede skaller direkte til spejlet med klare håndværk lim. Kontrast lethed i rum med lyse blå sengetøj og tilbehør.

Have tema

Male et vægmaleri på en væg i dit lille badeværelse til at ligne visningen i en have. Projekt eller spore en cobblestone gangbro, der begynder i nederste hjørne og snor sig op ad væggen, indsnævring som det går. Udfylde begge sider af gangbro med malede blomster og tilføje et stakit, strækker sig i fjerne sammen med gangbro. Den indsnævring perspektiv af hegnet og gangbro vil bidrage til at gøre små rummet synes større. En piedestal vask vil altid synes mindre end en vask med et skab og vil passe ind i smukt med din have tema. Hvid flise i bruseren surround og lyse gule vægge vil supplere din vægmaleri uden faldende rummet. Plantage skodder for vinduerne vil tilbyde privatliv og tilføje til den åbne fornemmelsen af dit badeværelse.

Shabby Chic

Dekorere din lille badeværelse i en lurvet chic stil med en nødlidende opbevaring skab under vasken og dekorative hvide opbevaringshylder over toilet lavet form smedejern eller vidjer. Hæng en lille, krystallysekrone i midten af rummet som et fokuspunkt. Lysekronen vil understrege den lodrette plads i rummet. Male vægge lysegrøn eller gul, og hænge en ætset venetianske spejlet over vasken. Tricket er at tilføje fornødenheder til det lille rum uden overvældende rummet. Udfør dekorerer badeværelse med håndmalede nuancer parret med lutter hvide gardiner på vinduet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com