Udsmykning idéer til sydvestlige stil

April 20

Udsmykning idéer til sydvestlige stil

Udsmykning værelser i sydvestlige stil vil tilføje varme og farven til dit hjem. Southwestern-inspirerede nuancer er minder om ørkenen solen, mens tekstiler, såsom keramik, afspejle jorden. Bringe en smule af naturen indendørs ved at dekorere med et element som sten, eller tilføje en pop af farve ved at købe guld, brændt orange og rige røde accenter og tilbehør.

Sydvestlige tekstiler

Sydvestlige tekstiler omfatter robust vævet stof og blødt ruskind og læder. Kaste en farvestrålende vævet tæppe over toppen af en mørk brun lædersofa til at tilføje en pop af farve til en den, kontor eller stuen.

Vælg ruskind sofaer og stole med poleret metal detaljer, såsom stud detaljer på arme eller i nærheden af bunden.

Placere en vævet bomuld tæppe, i en nuance som brændt orange eller gylden gul, på flise gulve for at tilføje stil og komfort.

Jordet nuancer

Sydvestlige stil er præget af jordet nuancer såsom solrige gule, støvede orange og lys turkis. Vælge møbler stykker byder ørken-tonet neutrale nuancer og accent dem med bløde puder i nuancer af kaktus grøn og rig rød.

Bruge sølv vandhaner og hardware i dit badeværelse, og dekorere med turkis håndklæder og tilbehør. Fastsat terra-cotta gryder fyldt med cactus til at tilføje en sydvestlige flair til rummet.

I køkkenet, lader sig inspirere af din krydderihylde. Hænge kanel rød håndklæder og gardiner og købe en dug med toner af paprika og safran.

Naturlige accenter

Når udsmykning med en sydvestlige design, kalde på naturlige accenter og kunstneriske elementer. Brug Talavera keramik og håndlavede keramiske stykker til at holde blomster, planter og herb haver.

Forbedre gulve, bordplader og vægge med farverige, håndmalede fliser. Vælge tabeller med smedejern ben og sten eller marmor toppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com