Udsmykning ideer ved hjælp af gardiner i døråbninger

May 10

Boligejere er næsten altid på udkig efter nye og billige måder at dekorere. En idé til redesigne et værelse, der er både praktisk og billig er at tilføje gardiner til døråbninger. Gardiner behøver ikke nødvendigvis at være lavet af stof. Afhængig af indretningen af dit hjem, kan gardiner være fremstillet af materiale, der er let nok at være holdes oppe af en gardinstang eller wire.

Portieres

Før centralvarme blev standard, blev portieres installeret på døråbninger at holde udkast samt til at dekorere rummet. Portieres er forhæng ofte lavet af tykkere stoffer som brokade. Med guld eller sølv tråde kører hele, lånte disse attraktive gardiner en look af elegance til rummet samtidig beskytte ombordværende fra utætte korridorer.

Beaded gardiner

Beaded gardiner var trendy i 1960 ' erne og stadig nyde nogle popularitet. Beaded gardiner kan gøres fra mere end blot perler. Nogle "beaded" gardiner funktion krystaller, små spejle eller faux perler. Suspenderet af robust tråde eller strygere, beaded gardiner kan være vævet ind i en række forskellige mønstre. Kreative personer nyde at gøre deres egne beaded gardiner, mens andre foretrækker at tjekke de tilgængelige valg i boligtekstiler butikker.

Tynde

Lejlighed beboere, der bor i små rum ofte bruge sheers i døråbninger til beskyttelse af personlige oplysninger ud over dressing op i rummet. Hvor pladsen er begrænset, rene gardiner ikke kun tilføje drama og interesse, men de skaber også en visuel stopper samtidigt med at tillade lys og luft at cirkulere.

Hardware ideer

Den enkleste måde at hænge et stof gardin på en døråbning er at installere det på en justerbar spænding stang. Spænding stænger er ikke særlig attraktivt, men det er ligegyldigt, fordi de er dækket af stoffet. En mere æstetisk tiltalende mulighed kan være en tynd kabel fastgjort til Strammeskruer og øjet bolte på tværs af døren. Alternativt, hvis indgangsparti mellem værelserne ikke er indrammet ud til en faktiske døråbning, gardiner kan blive suspenderet fra loftet ved hjælp af ledninger og øjet bolte. Kits til at hænge gardiner fra loftet kan findes online eller i hjem design og dekoration af butikker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com