Udsmykning Kids værelser med en hær tema

January 7

Udsmykning Kids værelser med en hær tema

Temaer giver retningslinjer for at vælge en farvepalet og give struktur til slags tilbehør du vælger til rummet. En hær-tema værelse minder visse farver og billeder. Dette tema giver mulighed for ændringer i år så rummet forbliver alderssvarende for dit barn. Du kan imidlertid gå overbord med tema udsmykning. En lidt planlægning og en let hånd med mønstre gå en lang vej mod at holde din hær-stil soveværelser, smagfuld og sjov.

Instruktioner

•Paint væggene en lys beige farve og grønne molding og trim varierende nuancer. Oprette en mock-camouflage effekt på trim ved at male det mørkt grøn, dyppe en klud i lysere grøn maling og rullende de lysere maling over den første farve.

•Spread en solid-grønne top ark over i sengen boks fjedre således at enderne hænge over siderne af sengen, der dækker rammen. De hængende ark skal ligne en skræddersyet seng nederdel.

•Dæk madras og puder med stribede sengelinned. Dække sengen med et camouflage sengetæppe.

Hæng camouflage net over vinduerne som hær-tema sakse. Drapere dem over eksisterende gardinstænger og arrangere dem, så de dækker hele vinduet.

•Sæt tema område tæpper ved siden af døren og sengen. Disse kan omfatte en enkel eagle insignier, eller den traditionelle Army star. Indstille en grøn-shaded lampe, lille plast hær kampvogne og falske plast granater på møbler som tilbehør.

Tips & advarsler

  • For en pige på udkig efter en mere feminin hær tema, skal du bruge pastel grøn, blå eller pink camouflage for din farvepalet. Hænge vintage Rosie Riveter og Air Force plakater på væggene.
  • At vælge sengetøj med striber, der matcher en hær farvepaletten play til temaet uden at tillade typisk hær mønstre bliver overvældende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com