Udsmykning med europæisk stil malede møbler

April 1

Udsmykning med europæisk stil malede møbler

Europæisk stil malede møbler tilføjer en smuk og afslappende atmosfære til et hjem. Europæisk stil malede møbler er simpelthen træ møbler, der er blevet malet hvid eller anden lys, sprød-leder farve for at afspejle en sofistikeret og rene føler fælles i europæiske udsmykning. Typer af malede møbler ofte brugt i europæiske udsmykning er antik eller gammeldags udseende, eller har indviklede detaljer og stiliserede udskæringer. Romantisk og muntre, dekorere dit hjem med malede møbler vil vise din poleret smag.

Instruktioner

•Brug hvidt eller mælkeagtig-farvede malede møbler, eller male møbler du allerede ejer i hvid eller anden lys neutral farve. Overveje resten af dit indretning og hvilke farver passer til din personlighed og husholdning når det besluttes på farver til maling møbler, men holde sig til lyse pasteller at holde med en europæisk udseende.

•For en antik Europa føler, Vælg malede møbler, der har lidt tilhugget maling.

•Mix og match dine møbler stilarter, såsom uoverensstemmende spisestue stole eller forskellige tabelformater i din stue, men maling dem det samme farve for at tilføje interesse. Brug originale stykker i hvert værelse tilføjer intriger, men at holde dem de samme eller lignende farver hjælper binde brikkerne sammen.

•Accent din plads med lys pastel tilbehør, såsom en lyseblå kaste pude eller en strategisk placerede vase med lilla blomster.

•Hold rod til et minimum. Malede møbler er beregnet til at blive parret med små detaljerede tilbehør, så lægge væk elementer, der kan aflede opmærksomheden fra din fokale stykker ved at placere dem i skuffer eller områder ud af syne. Holde bordplader fri for hverdagsting, såsom fjernbetjeninger eller aviser.

Tips & advarsler

  • Europæiske udsmykning hængsler på en masse af naturligt lys, så tillade masser af lys ind i dit hjem ved hjælp af stejle gardinerne eller holde blinds rullet op for at lade i solen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com