Udsmykning med flere spejle

August 19

Dekoratører bruger ofte spejle til at give en illusion af luftighed og plads. Mange restaurant ejere ansætte flere spejle til at lave spiseområde vises mere ekspansiv. Uanset om dit hjem er store eller små, er udsmykning med flere spejle én måde at sætte din egen personlighed og stil på skærmen.

Bringe Drama

Et stort spejl i en smuk ramme gør en erklæring, men flere spejle afspejler lyset fra en krystallysekrone levere store drama til en spisestue. En mur af spejle i en række forskellige ramme figurer og størrelser giver et værelse eller en væg over en trappe med et knudepunkt, der giver besøgende pause. Så længe dine vægge kan støtte vægten, er flere spejl placering kun begrænset af din fantasi.

Lyse op et værelse

Ud over at tilføje et element af design, hjælpe spejle til at lyse et værelse. Hvis du bor i en lejlighed med et vindue står over for en luft skaft eller i et hjem med en lang, mørk gang, kan flere spejle kombineret med den rette belysning ordning komme til undsætning. Lys-farvede vægge også reflektere lys, men husk på, at væggene ikke er det eneste sted, hvor du kan anvende spejle. Spejlet backsplashes, kabinetter og møbler også bringe lys og gnistre til et værelse.

Et værelse med et synspunkt

Uanset om du er en moderne minimalistisk eller nyde de komfortable rod af boheme chic, spejle kan arbejde i dit space. En lille gruppe af rammeløse spejle på et soveværelse væg kan levere en blød, romantisk føler eller en industriel look, afhængigt af formen og antallet af spejle indgår i gruppen. Hænge flere spejle i en lang række komplementære frame former og størrelser. Spejlene du vælger muligvis dyrt designer stykker eller vintage fund fra et loppemarked. Enten måde, din personlighed og design synspunkt skinner igennem.

Planlæg dit Design

Planlægning din spejl placering på forhånd holder dig på sporet, før du går på indkøb. Drywall kræver forskellige væg ankre end gips gør for at holde spejle sikkert siddende. Dine vægge kan ikke være i stand til støtte for tungere spejle, især hvis du planlægger en gruppering. Læs etiketterne på billedet-hængende hardware omhyggeligt for den vægt, de vil holde eller konsultere hjem forbedring butik personale. Før du begynder at stikke huller i dine vægge, sat op dit spejl gruppering på gulvet eller et stort bord i stedet for straks hænge dem så at sidste-øjebliks design revisioner kan foretages. Også, mens du i butikken, købe en tømrer niveau. Du tror måske, du kan "øjeæblet" spejl placering, men en tømrer niveau sikrer, at flere spejle hænger den måde, de burde være.

Overveje visningen

Når du planlægger dit spejl placering, glem ikke om den opfattelse, at spejlene vil afspejle. Feng shui principper er stærkt imod markedsføring spejle direkte overfor hoveddøren, da det menes, at denne bestemte placering frastøder positive energi. En klynge af soveværelse spejle placeret overfor badeværelsesdøren kan vise billeder, som du sandsynligvis ikke har i tankerne. Spejl grupperinger er opsigtsvækkende. Det første dine besøgende vil blive imponeret og forbløffet af er dit lyse og særpræget indretning, men den anden ting, de vil bemærke, er, hvad spejlet afspejler bag dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com