Udsmykning med Navy Sofa

November 27

Udsmykning med Navy Sofa

Marineblå sofa er en alsidig møbel, fordi det virker godt med både casual og formelle stilarter. Uanset om du ønsker en nautisk, nutidige, land eller traditionelle udseende i den eller stue, blander denne farve godt med disse typografier. Forstærker den cool tone i sofaen kan du oprette mange forskellige udseender passer til din smag, personlighed og livsstil.

Instruktioner

•Paint vægge i en farve, der forbedrer blå. Hvis du foretrækker et land eller en nautisk appel, skal du bruge en hvid skygge på væggene. For en maskulin, traditionelle eller rustik appel, male væggene en neutral taupe eller en rig brun. En sølvskinnende grå nuance fungerer godt i værelser, som du vil have mere af en formel atmosfære.

•Tilføj stænk af gul, rød eller orange i rummet i din polstrede stole, tæpper eller forhæng til at tilføje et moderne pift eller et lyse look til området. Disse farver kontrast godt med navy blå og tilføje pizzazz og friskhed til indretning.

•Brug kun hvide og marineblå tilbehør hvis du ønsker en frisk og luftig kigge i rummet. Den hvide nuance lysere mørke udseendet af den navy stof.

•Tilføj blå og hvid porcelæn lysestager og en vase af silke hortensiaer og pæoner til rummet, hvis du ønsker en gammeldags landlig charme. En anden vintage søger tilbehør er en gammeldags quilt kastet over sofaen i nuancer af blå og hvid. For moderne stilarter, tilføje blomster til vase i en farve, der popper, orange, gul eller rød. Bruge et kast i disse farver.

•Pick polstrede stole eller osmannerne med en fed, stribet marineblå og hvid stof til at fremhæve en nautisk stemning.

Hæng vægkunst, der fremhæver stilen i rummet. For eksempel, spille indrammede billeder af landskaber, skibe eller et liv preserver op et nautisk tema. Land eller friluftsmenneske prints forstørre en landlig stil.

•Pick plaid, nålestriber eller kontrol i polstring for de andre møbler i rummet for at give området en landlig charme. Let til medium nuancer af træ i tabellerne lejlighedsvis hjælpe fremhæve stil.

•Brug mahogni og kirsebær træ i din sofabord og ende tabeller til at tilføje en maskulin eller traditionelle appellere til rummet. Den rige træ tone accentuerer den dyb marineblå farve. Vælg fyr, eg eller malede møbler hvis du foretrækker en nautisk eller land look.

Tips & advarsler

  • Sølv tonet billedrammer, lamper, lamper og andre accouterments hjælp balance i mørke, kølige toner af navy stoffet i sofaen.
  • Lys eller mørke gulve accentuerer den navy sofa afhængigt af det udseende, du ønsker. For eksempel, tilføjer en rig, blank valnød gulve en formel eller traditionel look. Hvidkalkede hårdttræ gulve, en bleg linoleum eller off-white eller taupe tæpper fungerer godt med en nautisk eller land stil.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com