Udsmykning med overgangsbestemmelser møbler ideer

April 5

Udsmykning med overgangsbestemmelser møbler ideer

Overgangsbestemmelser udsmykning, kendetegnet ved rene linjer og en blanding af designelementer, skaber et comfort zone mellem traditionel udsmykning ordninger og den kolde fornemmelse af visse tendenser i moderne indretning. Udforske ideer i overgangsperioden møbler til at skabe et rum-- eller en hele hjem--ved hjælp af midlertidige stil for sin komfort og visuelt tiltalende elementer. Denne udsmykning strategi kombinerer komfort og en up-to-date føler, der bevarer en fornemmelse af varme og velkommen, der giver dit hjem sin karakter. I overgangsperioden udsmykning skaber vidder af solid, neutral farve en mere åben følelse.

Overgangsperiode stil

Indarbejde overgangsbestemmelser møbler i dit hjem udsmykning ordning behøver ikke at følge nogen hårde regler. Generelt, undgå overstuffed polstrede møbler og kræsne detaljer i træværk. At vælge neutrale farver såsom tan, forbedrer lys brun, creme og varme nuancer af grå og taupe for ethvert stof elementer af møbler, den rene look af møbler. I denne stil, undgå splashy prints, intense farver, gammeldags tekstiler såsom brokader, stærkt tekstureret stoffer og dateret udskrifter. Grundlæggende siddepladser som sofaer, kærlighed sæder og lænestole med hynder, der passer til møbler, i stedet for overdimensionerede sofaer, stole-og-en-halv og hvilestole, passer overgangsbestemmelser indretning.

Overgangsbestemmelser møbler

En udsmykning ordningen med midlertidige møbler har normalt lige ben og pæn linjer, selvom stole med buede rammer tilføje interesse. Selv om en række nye møbler passer dette look, klassikere som Mission borde, skriveborde, lænestole, arbejde sofaborde og fodskamler godt for en overgangsperiode værelse. Asiatisk-inspirerede møbler såsom te kister, lejlighedsvis tabeller, et lavt bord og shoji skærme for at definere plads inden for store værelser koordinere godt for overgangsperiodens indretning. Visse vintage møbler, såsom den simple og karakteristiske møbler af Eames fungerer godt med denne stil.

Overgangsbestemmelser stue

Kombinere rektangulære elementer, såsom en simpel sofabord og sofa sat ud af en buet chaise lounge eller loveseat skaber en komfortabel overgangsbestemmelser stue. Alternativt, par matchende sofaer med et lavt sofabord til et rent design. ECHO den ren geometri i rummet med rektangulære indrammede fotografier. Matchende træ finish, såsom at vælge alle pine, alle ahorn eller alle egetræsmøbler giver denne simple living room design en rolig enhed. Tilføje en vase med en buet form og en høj spray af friske blomster eller blade indtægtsførsel rolig stemningen i en overgangsperiode stue.

Midlertidig soveværelse

En simpel seng med en usminket rektangulære hovedgærde kombineret med grundlæggende sengelamper, en straight-legged bed bænk og en matchende kommode, alle i en grundlæggende stil som missionen eller et japansk stil soveværelse med en lav seng og sort lak kister tilbyde muligheder for et midlertidig soveværelse byder på enkelhed og en forfriskende varme. Fortsætte den overskueligt appel af denne stil ved at vælge sengetøj i fast stof eller en subtil geometrisk print, der næsten forsvinder. Bruge bløde farver, såsom jordfarver, med en dominerende neutral farve som hvide, skifer-grå, sand eller mørk brun til møbler, sengetøj, område tæppe og vindue behandlinger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com