Udsmykning med stort gulv fliser vs. små gulvfliser

September 25

Størrelsen betyder noget når det kommer til keramiske eller andre hårde gulvfliser. Gulvmaterialer kommer i en skræmmende forskellige størrelser, fra mindre end en kvadrattomme til mere end en fod på tværs. Når det besluttes hvilken størrelse fliser til at komme, skal du selvfølgelig overveje, hvordan det kommer til at se i rummet du flisebelægning. Men der er andre spørgsmål, herunder nem installation og i sidste ende, styrken af lagt gulvet.

Hvordan det ser ud

Æstetisk, er den nemmeste regel-of-thumb med gulvfliser, at større fliser ser bedre ud i større værelser, mindre fliser i mindre rum. Store fliser i et lille værelse forstærke lidenhed i rummet og små fliser i et stort værelse tendens til at se travlt.

Nem Installation

Større fliser er generelt nemmere at installere end mindre. De dækker området mere hurtigt og de er nemmere at skære, fordi du ikke har til at manipulere dine fliser fræser over meget små spænder af flise. Den eneste undtagelse til denne regel er mosaikfliser, der er så små (1 kvadrattomme eller mindre) at de sælges i store mesh-backed ark indeholdende en flok af præ monteret ordentligt fordelt fliser, som du lægge alle på én gang. Med mosaik, i stedet for at skære enkelte fliser, kan du normalt slippe afsted med bare skære væk dele af arket mesh til at passe de resterende fliser omkring forhindringer.

Styrke

Når det kommer til styrken af gulvfliser, mindre er næsten altid bedre. Hårdt flisebelægning materiale som keramiske vil knæk hvis der er noget pres differential på tværs af dens overflade og større fliser simpelthen har flere overflade. Små mosaikfliser, når der er korrekt, er næsten knæk bevis, med noget ujævn pres at være mere tilbøjelige til at knække fuger mellem dem (hvilket er en lettere fix). Jo større den flise, mere vigtigt det er at starte med en hård, tykke cement board underlag at forhindre bevægelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com