Udsmykning principper til at vælge maling farve til væggene

June 11

Udsmykning principper til at vælge maling farve til væggene

En indendørsarkitekt vil overveje mange udsmykning principper, når de vælger de bedste maling farver til væggene. Nogle af dem er baseret på farverne, selv, mens andre tager generelle udsmykning faktorer i betragtning. Når du overvejer på de rigtige maling farver til dine vægge, lad alle principperne om farvevalg guide din maling valg.

Dekorative Inspiration

Hvis du er på udkig efter inspiration, når du vælger din maling farver, tage et kig på elementer, du allerede har i dit hjem. Mange gange vælger du disse stykker, fordi du elsker farver og mønstre på dem. Hvis du har fundet en funky kaste tæppe, en vibrantly farvet keramik samling eller en lampe med farvestrålende geometriske figurer på det, vælge din maling farver baseret på disse emner. Folk har tendens til at have de samme farvepræferencer over en lang periode og dit valg af dekorative accenter vil pege dig til nogle af jeres.

Udsmykning stil

At vælge en udsmykning stil japansk, toscanske, fransk land eller Americana tilbyder dig en fordel ud over at hjælpe dig med at vælge de rigtige møbler og tilbehør til dit hjem. Mange udsmykning motiver har også et farveskema, som mennesker mentalt forbinder med disse typografier. Hvis du har valgt en folkelig stil såsom Americana for din udsmykning stil, skal du vælge maling farver i rød, hvid og blå. Lad din udsmykning style guide dig, som du vælger maling farver til dit hjem.

Overvejelser

Maling farvevalg påvirker mange aspekter af dit værelse design. Farve kan påvirke stemningen, så hvis du opdager, at du er tilbøjelig til melankoli, Vælg lysere farver som lys nuancer af gul, grøn eller blå. Derudover vil disse lysere farver gøre dit rum synes større, så hvis du maler et mindre værelse, tilføje lys maling farver til væggene. Endelig, nogle mennesker vokse trætte af dristige farver på væggene hele tiden. Hvis du skal have en fed farve sådan en dyb blå, gør det en accent farve i stedet for rummets vigtigste farve. Eller male bare en væg med dine fed farve valg, gør det din fokale væg.

Farve kontinuitet

Du kan være fristet til at male hvert rum i dit hjem en anden farve, men Scott Sanders, en designer i New York City, tyder på, at du vælger en eller to farver skal være de vigtigste farver i hele dit hjem. Hvis du ønsker at indføre nye farver til mix, Sanders siger, at det er bedst at bruge farverne som markeringsfarver. Ved at vælge maling farver på denne måde, vil du være sikker på at bemaling i tilstødende værelser som køkken/stue oprettet ikke vil kollidere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com