Udsmykning sydvestlige

October 14

For folk der kan lide en indretning, der er en smule mere eklektisk men stadig hjemlig, er sydvestlige stil ideelt. Sydvestlige indretning trækker på den rustikke mexicanske indflydelse, men også afspejler nogle af de indfødte traditioner indfødte til området. Det er nemt at tilføje et par sydvestlige tilbehør til at give din plads en nyt udseende, eller du kan investere i en fuld sydvest-inspirerede hjemme makeover fra arkitektur og landskabspleje at møbler og tilbehør.

Paletten

Meget af sydvestlige stil kan udtrykkes gennem sin unikke palet. Jordfarver og naturlige materialer er kernen i denne stil, som derefter varmes med rustikke rød og gylden gul. Kølige toner såsom dyb grøn og indigo arbejde som accenter. Det overordnede udseende bør være rustikke, slidte og nødlidende i modsætning til blanke og frisk. Antikke hvide og cremer også fungerer godt i en sydvestlige interiør, lysne op mørkere burgundies, rust reds og dybe appelsiner, der ofte dominerer.

Møbler

Store, træ stykker er populære i sydvestlige stil. Ser for kabinetter, hylder, skabe og klædeskabe, at funktionen listige detaljer som kobberstik, udskæringer, hånd-malet trim, omfattende finish, chunky hardware eller indbygget nicher som vise områder. I soveværelse, badeværelse og køkken tilføje materialer såsom smedejern, blå glas, rustikke inventar og terracotta eller Saltillo flise sydvestlige krydderi. Udendørs møbler er en anden Southwestern favorit. Prøv en brand pit omgivet af Smedejern stole eller en mosaik-topped tabel ligger nær en cactus haven.

Tilbehør

Sydvestlige tilbehør, med deres dybe farver og dristige mønstre, afgive en erklæring. Smide tæpper og tæpper kan være et værelse samlingspunkt, især hvis de har tribal design og håndværk. Naturlige materialer som vidjer, rattan, sten og ler er ideelle til accenter. Bruge en brun eller rød ler skål til at vise moden frugt i spisesalen eller en spredning af sten omkring en vintage blå flaske til at pynte en pejs mantel. Vægkunst byder ørkenlandskaber, slugter, huler eller kaktus bringer sydvest til dit hjem. Bruge rustikke Trærammer til at vise kunst samt familiebilleder. Opret en "Henrik", eller en niche, som er en klassisk Southwestern og mexicanske designelement, ved hjælp af gesimser eller smedejern understøtter nedenunder en hylde. Stak stearinlys, blomster, kugler eller sentimentale elementer til at oprette et alter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com