Udsmykning temaer for et pige værelse på 15

February 25

En teenage pige soveværelse er hendes fristed, et sted at hvile og genoplade. Den udsmykning tema behøver ikke at være eksotiske eller dyre, men bør afspejle pigens interesse. Du kan faktisk ned et ubegrænset antal af udsmykning temaer ved at finde ud af hvad der er vigtigt at 15-årige du udsmykning til.

High Fashion

Hvis den teenage pige i dit liv er i de nyeste stilarter, give hende et værelse, der fejrer denne omstændighed. Sort-stribet tapet vil tilføje glamour og skabe en dramatisk kulisse. Samle flere dækker fra hendes favorit mode magasiner og få dem blæst op til plakatstørrelse. Hænge dem i matchende rammer på den ene væg for maksimal visuel virkning. Bringe en mannequin eller syerskes kropsform ind i stuen og dække det med hendes favorit, funky mode.

Den flittige pige

Hvis 15-årige i dit liv har store drømme om hendes fremtid og trives på akademiske sysler, give hende en plads, der minder hende om, hvor meget du sætter pris på hendes hårde arbejde. Lyseblå har vist sig at øge koncentrationen, så dække hendes vægge i beroligende skyggen. Bruge en pladsbesparende daybed og dække det med komfortable, koordineret puder. Oprette en undersøgelse plads med et skrivebord og ergonomisk stol. Placer en bogreol inden for rækkevidde af pulten. Overraske hende med en række bøger skrevet om kvinder i styrke og intelligens. Hver gang hun ser på bogreolen vil hun husker, at du regne hende blandt rækken af sådanne magtfulde kvinder. Endelig, Sørg for at hun har masser af lys til at studere ved og alle materialer hun har brug for på side.

En fransk forbindelse

For den pige, der ser sig selv som verdslige og håb til hop i verden en dag, kan fransk-inspireret indretning være netop lod. Sæt sort-kontrolleret møbler på baggrund af blege lyserøde vægge. Hænge indrammede franske plakater og tilføje sjove finesser som en samling af baretter og en Fransk Oversættelse bog.

Monokromatiske sindsro

En monokromatisk farveskema er visuelt beroligende og kan være ganske rolig. En monokromatisk farveskema er lavet af lagdeling varierende nuancer af en bestemt farve. Find ud af, hvad den 15-åriges favorit farve er og omgive hende med den. For eksempel, hvis hun nyder især grøn, kan du placere en mint grøn Talsmanden på sengen, hænge græs-grønne gardiner på vinduerne og dække hendes vægge med bleg, flimrende grøn.

Indre Hipster

Hvis din teenager er en tilbagevenden til i 1960 ' erne og ser sig selv som mere modkultur end "manden", give hende en plads selv en hippie ville elske. Lag i fed frugt-relaterede farver, der ville aldrig kombineres i en traditionel værelse. Grape, appelsin, kirsebær rød og banan skræl gule arbejde i perfekt koncert i et hippie-inspireret værelse. Du kan nemt smide i blues, greens, pinks og lyse glimt af hvide. Lean en gamle guitar i hjørnet, spray male en peace symbol på væggen, hænge en døre plakat og installere en beaded slør over døren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com